HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa arkadaşlar ya ben simdi ilk defa birine çıkma teklifi etcemde arkadaştan numarasını aldım
ne msj atıyım nasıl baslıyım konusmaya
ne msj atıyım nasıl baslıyım konusmaya
Kardeş Bu İş Telefon'la Olacak Birşey Değil Cesaretliysen İşin Kolay Değilse o Kızı Unut, cesaretini Toplayıp Gideceksin Yanına Yanlız Basına Bi Yere Cagıracaksın 5 Dk Konusabilirmiyiz diye gelicek , Diyeceksin Ben Senden Hoşlanıyorum Uzun Zamandır Seninle Konusmak İstiyorum Ama İşte Zar Zor Kendimi TopLayabilip gelebildim yanına diyerek baslayabilirsin Etkili oluyor kesinlikle ' UZMAN ' Tavsiyesi 

Kardeş Bu İş Telefon'la Olacak Birşey Değil Cesaretliysen İşin Kolay Değilse o Kızı Unut, cesaretini Toplayıp Gideceksin Yanına Yanlız Basına Bi Yere Cagıracaksın 5 Dk Konusabilirmiyiz diye gelicek , Diyeceksin Ben Senden Hoşlanıyorum Uzun Zamandır Seninle Konusmak İstiyorum Ama İşte Zar Zor Kendimi TopLayabilip gelebildim yanına diyerek baslayabilirsin Etkili oluyor kesinlikle ' UZMAN ' Tavsiyesi![]()
Adam King Ya:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)