- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Bobo yine Fransızlar'ın kıskacında... İki sezondur Fransız kulüplerinden teklifler almasına rağmen Siyah-Beyazlı kulüpte kalan genç futbolcuya bu kez de Bordeaux talip oldu. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Jean Tigana'yı takımın başına getiren Bordeaux'nun önümüzdeki hafta Beşiktaş'ın kapısını çalacağı belirtildi.
YÖNETİM NE DİYECEK?
Bordeaux'nun Bobo için Siyah-Beyazlı yönetime 7 milyon Euro'luk müthiş bir teklifte bulunacağı da gelen haberler arasında. Brezilyalı yıldızı takımda tutmak isteyen Beşiktaş'ın bu teklif karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Yönetimin Bobo'yu 7 milyon Euro'ya satıp, Avrupa'dan daha kaliteli bir forveti transfer edebileceği ifade ediliyor.
YÖNETİM NE DİYECEK?
Bordeaux'nun Bobo için Siyah-Beyazlı yönetime 7 milyon Euro'luk müthiş bir teklifte bulunacağı da gelen haberler arasında. Brezilyalı yıldızı takımda tutmak isteyen Beşiktaş'ın bu teklif karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Yönetimin Bobo'yu 7 milyon Euro'ya satıp, Avrupa'dan daha kaliteli bir forveti transfer edebileceği ifade ediliyor.