Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Damageleri ayarlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35dado35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sa arkadaslar bir serverim var vslık saman damageleri kötü krktle 4k zor vuruyorlar server +200
Bazıları files vs değiştir diyor oyun 10 numara değiştirmek de istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Sa arkadaslar bir serverim var vslık saman damageleri kötü krktle 4k zor vuruyorlar server +200
Bazıları files vs değiştir diyor oyun 10 numara değiştirmek de istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

valla damageler falan bana kalırsa navicadda tabloların birinde tutuluyordur. tabloları tek tek bak kesin çıkar bir yerden. Bulursun 2 - 3 dakkaya

tabii acemisen gördüğünü yorumluyamıyorsan başka

ben serveri açıp hemen ss veriyim

m6n5b.png

2 dakkada buldum :D

player > skill proto da çıktı

nasıl ayarlıcağını skill progto editlemek diye araştır çıkar ama bence tabloya aç bak anlarsın ne yapacağını

Çok Emek İsteyen Birşey Fakat Sana Ücretli Olarak Hem Packten Hem Navicattan İstedigin Silahı Ayarlayabilirim..

Msnemi Ö.M Atıyorum Ekle İstersen Veya Bi Düşün..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri