xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Galatasaray'a ödül yağmuru!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halilsicimli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yılın Sporcusu Anketi’nde 2012 yılına damga vuran isimler muhteşem törenle ödüllerine kavuştu. 4 kategoride aldığı ödülle görkemli gecede adeta gövde gösterisi yapan Galatasaray, davetliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu!

MİLLİYET’İN Türk sporunun vazgeçilmez geleneklerinden biri haline gelen dev organizasyonu 59. Yılın Sporcusu Anketi’nde zirveyi paylaşanlar ödüllerini muhteşem bir törenle aldılar.

GALATASARAY ÖDÜL TÖRENİNE DAMGA VURDU!
2011-12 sezonunu şampiyonlukla noktalayan ve bu sezonda Süper Lig ile Avrupa’da fırtına gibi esen Galatasaray, 4 kategoride aldığı ödülle geceye damga vurup adeta “gövde gösterisi” yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, Yılın Futbolcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Spor Adamı ve Yılın Takımı plaketlerini davetlilerin coşkulu alkışları arasında alıp, müzesine götürdü.
Galatasaray’ın şampiyonlukla noktaladığı 2012 sezonunda başarının başmimarı olan Teknik Direktör Fatih Terim, muhteşem geceye kızı Buse Terim ile birlikte katıldı. Milliyet okurları tarafından Yılın antrenörü seçilen tecrübeli hoca, kürsüye coşkulu alkışlar arasında çıktı ve ödülünü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı.

‘Ödüller belgedir’

Başkanlık koltuğunu devraldığı günden itibaren istikrarlı yönetimiyle sarı kırmızılı kulübün başarılarında büyük rol oynayan ve geleneksel ankette Yılın Spor Adamı seçilen Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal’a ödülünü Futbol Federasyonu Başkanı ve Milliyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören verdi.
Teşekkür konuşmasına, “Ödüller takdir ve sevilmenin bir belgesidir” sözleriyle başlayan Aysal konuşmasını, “Aslında spor bir ekip halinde birlikte yapıldığı zaman daha başarılıdır. Geride bıraktığımız 1.5 yıl içinde taraftarın verdiği güç ve enerji ile yola devam ediyoruz. Geçen yıl doğru yolda olduğumuzu başarılarımızla tescil ettik. Ben yeni sezondan da ümitliyim. Üç senemi başarılı bir şekilde tamamlamak istiyorum” diyerek noktaladı.

‘Her biri ayrı itici güç’

Türk sporunun oskarları kabul edilen bu geleneksel ankette birçok kez kürsüye çıktığını hatırlatan Fatih Terim ise, “Her ödül ayrı bir heyecan, ayrı bir motivasyon. Bu ödüller her zaman itici bir güçtür. Buraya çıkıp bu ödülü almamın en önemli aktörleri futbolcu arkadaşlarım, kardeşlerimdir. Önce onlara teşekkür ediyorum. Ardından yönetim kurulumuza, bu geceyi düzenleyen Milliyet ailesine ve ailem adına bu gecede bana eşlik eden kızım Buse’ye teşekkür ediyorum. Ödül alan tüm sporcuları ve yöneticileri kutluyorum” diye konuştu.

‘Terim’in yeri saha içidir’

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Galatasaray’ın karşılaşmalarını izlerken en az sahadaki futbol kadar kenar yönetimin de ilgisini çektiğini belirterek, “Fatih hocayı çok başarılı buluyor ve takdir ediyorum. Özellikle söylemek istediğim şey Fatih Terim’in yeri saha içidir ve takımının yanıdır. Ben kendisini orada görmek istiyorum” dedi.

‘Okurlara teşekkürler‘

Transferinin ilk yılında ortaya koyduğu muhteşem performansla gerçek bir yıldız olduğunu kanıtlayan ve geleneksel ankette Yılın Futbolcusu unvanına sahip olan Galatasaray’ın başarılı kaptanı Selçuk İnan, ödülünü Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak’ın elinden aldı. Milli futbolcu böylesi önemli bir gecede ödül almanın kendisini çok mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını belirterek, “Beni bu ödüle layık gören Milliyet okurlarına çok teşekkür ederim. Geçen sezon yaşadığımız şampiyonluğun ardından böyle değerli bir ödül kazanmak başarımızı taçlandırdı. Tüm camianın gurur duyması gereken bir konumdayız. Hedefimiz bu sezon da aynı sevinci yaşamak” diye konuştu.
Şampiyonlukla noktalanan bir sezonun ardından aynı hedef ve inançla yeni sezonda da zirvedeki yerini koruyan Yılın Takımı unvanın sahibi Galatasaray, yoğun maç trafiği ve kamp çalışmaları nedeniyle tam takım olarak geceye katılamadı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri