C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Patagonya & Benzaiten

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Patagonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 839

Patagonya

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi güzel oyuna başladık arkadaş edindik düşman edindik son bir kaç aydır serverin suyu çıktı bakımlardan adminlerden yana değil kastım beraber oyun oynamaya çalıştığımız insanlardan eğlenmek için emek verilir fakat sıkıntı stresden başka birşey olmadı herkesi suçlayamassın tabi tanımadığımız insanlarda var iyilik yaparak kötü insan olmak çok kolay oluyor burda daha fazla strese girmeden bırakmak en iyisi bütün Devrim loncasına ve yalnız bırakmayan BigTimeRush a kucak dolusu sevgiler eğlence dolu zamanlar dilerim.

Patagonya & Benzaiten

Güzeldi her güzel şeyinde bir sonu vardı çok çabuk oldu ama bu sizin sizim Patagonya'nın seçimiydi.Geri gelmenizi çok isterim ama hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağınıda bilirim olmuşla ölmüşe çare yoktur.Yeriniz her zaman bende bambaşkaydı siz değerlendiremediz.Özellikle Patagonya.Şimdi sabaha kadar kimle sohbet edicem bilemiyorum inşallah kararınızı değiştirirde geri dönersiniz itemleriniz her zaman bende durucak ne satılcak nede başkasına verilicek.Her şeye rağmen oyundan tek sevdiklerim ve nereyse tüm server ayrı kefeye bu 3 ü ayrı kefeye dediğim insanlar Benzaiten(Cenk),Patagonya(Emre),BigTimeRush(Ege) hepinizi seviyorum hayatınızda başarılar mutlu olun..

PORTOFINO

Müslüm ''siz değerlendiremediniz'' derken neyi kastettigini bilmiyorum ama bizim kimsenin yanında item para vs. için durmuyacağımızı en iyi bilenlerdensin. senin,benim, emrenin, egenin istedigi gibi değil bazılarının istediği gibi oldu en iyisi buydu oyunu oyun oldugu için oynuyanlardandık bilen bilir tadı kaçıncada daha fazla durmanın bi anlamı kalmadı. sağolasın sanada başarılar mutlu olursun inşallah hayatında :)

Son düzenleme:
Hayatında Başarılar..

Abi ben Alper (KONYALIM) abi bırakmayın yav vallahi üzüldüm ya Emre abi geri dönmüş ama Cenk abi sen bırakma gel lütfen..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri