HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba TurKMMo Topluluğu, daha önce server açtım ama paylaşmak için izin almadığım için açmış olduğum konu silindi.Bende düşündüm ve daha iyi bir server kurdum, evet daha iyi bir serverle karşınızdayım üstelik video işleriylede biraz uğraştım diyebiliriz.
Tanıtım videomuzu 1080 pixelde izlemeniz Önemle Rica olunur.
Gelelim Server özelliklerine ve Adreslerine, arkadaşlar server için birçok gerekli plugini yükledim server sabah 08:00 dan 18:00'a kadar açık kalacaktır (Hergün hafta sonları süre uzayabilir..) Servere ilk giriş yapan kişilerin ''Op'' yani Operation bir nevi admin olma şansları daha yüksektir, Rehber alımı yoktur gerekli olduğunda ben seçerim. Oyunda sadece survival yapacağız gerekirse Faction yapabilirsiniz
Server ip:25.42.187.152
Hamachi: CeiRon şifre: alivein
Hamachi: CeiRon3 şifre alivein
Hamachi: CeiRon4 şifre alivein
Evet sıra server kurallarında, Bilindik klasik kurallar aslında
Oyunda Olabildiğince saygı çerçevesinde vakit geçirmek buna küfür etmemek dahil.
Hiçbir hile,Bot programı kullanmanıza izin verilmeyecek, süresiz uzaklaştırma (Otomatik)
Spam yaparak diğer oyuncuları rahatsız etmek, rahatsız edici ithamlarda bulunmak (Spam halinde otomatik) uzaklaştırma veya süre cezası
Oyunda Başkalarının bölgesini silmek sürekli öldürmek 2 saat uzaklaştırma,
Kurallarımız bu kadarla sınırlıdır, olabildiğince iyi vakit geçirmeye çalışın
Herkeze iyi Forumlar!
Tanıtım videomuzu 1080 pixelde izlemeniz Önemle Rica olunur.
Gelelim Server özelliklerine ve Adreslerine, arkadaşlar server için birçok gerekli plugini yükledim server sabah 08:00 dan 18:00'a kadar açık kalacaktır (Hergün hafta sonları süre uzayabilir..) Servere ilk giriş yapan kişilerin ''Op'' yani Operation bir nevi admin olma şansları daha yüksektir, Rehber alımı yoktur gerekli olduğunda ben seçerim. Oyunda sadece survival yapacağız gerekirse Faction yapabilirsiniz
Server ip:25.42.187.152
Hamachi: CeiRon şifre: alivein
Hamachi: CeiRon3 şifre alivein
Hamachi: CeiRon4 şifre alivein
Evet sıra server kurallarında, Bilindik klasik kurallar aslında
Oyunda Olabildiğince saygı çerçevesinde vakit geçirmek buna küfür etmemek dahil.
Hiçbir hile,Bot programı kullanmanıza izin verilmeyecek, süresiz uzaklaştırma (Otomatik)
Spam yaparak diğer oyuncuları rahatsız etmek, rahatsız edici ithamlarda bulunmak (Spam halinde otomatik) uzaklaştırma veya süre cezası
Oyunda Başkalarının bölgesini silmek sürekli öldürmek 2 saat uzaklaştırma,
Kurallarımız bu kadarla sınırlıdır, olabildiğince iyi vakit geçirmeye çalışın
Herkeze iyi Forumlar!
Son düzenleme: