Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

MMOMT2 EDİT TAKAS SİSTEMİ [ Öneri ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 571

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.Eminim Sizlerde Bu fikrime katılacaksınız.Ben diyorumki Mmomt2-Merkür serverinde o kadar çok edit çoğaldıki herkezde 100 lerce edit var.[Misal Ben :)]

Önerim şu bir sistem geliiştirilsin.Örneğin ben 2 adet edit vereyim oyunda bana 25 mmolira verilsin.Böylece hem oyundaki edit sayısı azalır hemde kullanıcı elinde boş boş duran editleri isteğine göre değerlendirebilir.

Sizlerde görüşlerinizi belirterek konuya yorum atabilirsiniz.Amacım sadece oyunu daha zevkli hale getirmek.Hemde oyundaki edit sayısını düşürmek.

Herkeze iyi oyunlar.

@admin
@Shorty

Lütfen konuya yorum atarak sizde bunun olup olamıyacağını belirtirmisiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda problemler çıkabilir bence. Mesela 2 tane edit zehir bir büyühızlı kadar değerli değil. Bu şekilde zehirlerin vb. fiyatları artar , büyühızlıların azalır :D (Venüs için söyledim, merkürdede öylemi bilgim yok)
Ama güzel olabilir. Birde ticaret kutusundaki 12 kutu sayısı artırılabilir. 50ye kadar çıkarılmalı bence. Eski editleri büyühızlılara tks olarak satarken kazıklamalar çok oluyor.

aynen katılmaktayım bu arkadaşımızın fikrine gayet de güzel olur herkes oyuna para yatıramıyor veya istemiyor böyle bir sistem getiriilirse gerçekten güzel olabilir

Saygılar lLykial

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri