- Konular
- 3,762
- Reaksiyon Skoru
- 197
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- -192
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Forumda yeni değilim sadece beni tanımanız amacı ile bu konuyu açtım 'HOŞGELDİN' Demeniz saçma olur
Adınız:Emre
Yaşınız:18
Nereli olduğunuz:Balıkesir/Gönen (İlçesi)
Hangi takımlı olduğunuz:Fenerbahçe (Ölümüne)
Forumu nereden bulduğunuz:Arkadaş tavsiyesi ile 2009 yılında forumu keşfettim ilk zamanlar biraz hafife aldım sadece pvp sever tanıtımı için kullanmıştım , zaman geçtikçe foruma daha çok alıştım forumda aradığım ve bana yardımcı olabilecek bir çok bilgi buldum ve zamanla foruma iyice bağlandım forum benim ailem oldu en kısa sürede . Ve yeni bir üyelik açıp forum hakkında yararlı paylaşımlarda bulunmaya üyelerimize yardımcı olmaya karar verdim. (Arkadaşım tavsiye etmişti iyikide tavsiye etmiş , sonsuz teşekkür ederim ona burdan)
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu çok beğendim , bir üsttede belirtiğim gibi ailem oldu kısa sürede . Benim gözümde türkiyenin 1 Numaralı forumu.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Forum benim AİLEM
Yaşınız:18
Nereli olduğunuz:Balıkesir/Gönen (İlçesi)
Hangi takımlı olduğunuz:Fenerbahçe (Ölümüne)
Forumu nereden bulduğunuz:Arkadaş tavsiyesi ile 2009 yılında forumu keşfettim ilk zamanlar biraz hafife aldım sadece pvp sever tanıtımı için kullanmıştım , zaman geçtikçe foruma daha çok alıştım forumda aradığım ve bana yardımcı olabilecek bir çok bilgi buldum ve zamanla foruma iyice bağlandım forum benim ailem oldu en kısa sürede . Ve yeni bir üyelik açıp forum hakkında yararlı paylaşımlarda bulunmaya üyelerimize yardımcı olmaya karar verdim. (Arkadaşım tavsiye etmişti iyikide tavsiye etmiş , sonsuz teşekkür ederim ona burdan)
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu çok beğendim , bir üsttede belirtiğim gibi ailem oldu kısa sürede . Benim gözümde türkiyenin 1 Numaralı forumu.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Forum benim AİLEM
Son düzenleme:
- Konular
- 1,555
- Online süresi
- 15h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 156
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 0
Forumda yeni olmadığın için hoşgeldin demem saçma olur.
Tanıştığıma memnun oldum.Benide http://www.turkmmo.com/tanisma-alani/2550805-deepsubject-kimdir.html konumdan tanıyabilirsin.
Tanıştığıma memnun oldum.Benide http://www.turkmmo.com/tanisma-alani/2550805-deepsubject-kimdir.html konumdan tanıyabilirsin.
- Konular
- 1,469
- Online süresi
- 18m 27s
- Reaksiyon Skoru
- 427
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 252
- MmoLira
- -205
- DevLira
- 0
Geç Olsa da Hoş Geldiniz..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)