arkadaşlar verildimi bilmiyorum verildiyse özür dilerim...
İLK OLARAK MULTİHACK ARTIK ÇALIŞMIYOR DİYENLER BURDAN YÜKLEYİP KURSUNLAR:
multihackte bile keserken yattığımız olmuştur.ben bunun daha az olması için bi yöntem keşfettim.şimdi ilk olarak uyarmak isterim bunları yapınca LOCK MOBS yaparsanız OYUNDAN ATAR.o yüzden bunları yapınca lock mobs yapmayın kendiniz toplayıp öyle kesin. ilk olarak
ATTACK SPEED:2,50
MOV. SPEED :2,00
1 HIT ATTAC 5 VE 270
ATTACK RANGE:1
COMBO:2
YAPARSANIZ DAHA RAHAT KESERSİNİZ ELİNİZDEKİ ÇİFT ELLİ SİLAH OLSA BİLE KILIÇTAN DAHA HIZLI VURUR AMA ELİNİZDEKİ ÇİFT ELLİ SİLAH İSE MOD. ATTACO KISMINI SPADA YAPMANIZI ÖNERİRİM.
ARKADAŞLAR VERİLDİYSE TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.
ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ BULUŞUMDUR.
BİLİYORUZ ZATEN DEMEYİN BİLSENİZ BİLE BİR BİLMEYEN VARDIR.
+ REP PLS
İLK OLARAK MULTİHACK ARTIK ÇALIŞMIYOR DİYENLER BURDAN YÜKLEYİP KURSUNLAR:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BURADA ANTİ-HİLE VAR ONU YÜKLEYİM METİN2-TURKEY İN İÇİNE ATIN VE ANTİ HİLEYE TIKLAYARAK OYUNU AÇIN SONRADA MULTİHACK İ O ZMN ÇALIŞIR multihackte bile keserken yattığımız olmuştur.ben bunun daha az olması için bi yöntem keşfettim.şimdi ilk olarak uyarmak isterim bunları yapınca LOCK MOBS yaparsanız OYUNDAN ATAR.o yüzden bunları yapınca lock mobs yapmayın kendiniz toplayıp öyle kesin. ilk olarak
ATTACK SPEED:2,50
MOV. SPEED :2,00
1 HIT ATTAC 5 VE 270
ATTACK RANGE:1
COMBO:2
YAPARSANIZ DAHA RAHAT KESERSİNİZ ELİNİZDEKİ ÇİFT ELLİ SİLAH OLSA BİLE KILIÇTAN DAHA HIZLI VURUR AMA ELİNİZDEKİ ÇİFT ELLİ SİLAH İSE MOD. ATTACO KISMINI SPADA YAPMANIZI ÖNERİRİM.
ARKADAŞLAR VERİLDİYSE TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.
ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ BULUŞUMDUR.
BİLİYORUZ ZATEN DEMEYİN BİLSENİZ BİLE BİR BİLMEYEN VARDIR.
+ REP PLS

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)