- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın Admin.
Bizim Arkadaşla kullandığımız
Hatta Ecrin diye bir arkadasımızında değişti demiştim size bildirmiştim. sizde demiştiniz ki bu sorunlara kökten bir çıkış yolu bulucağınızı belirtmiştiniz.
Baya oldu bu olaya sanırsam _ - . , v .b işaretli şifre ıdları düzenliyorsunuz bu char cok eski olduğu için e posta adresi sallama. bu arakadaş o zamanlar sallamış.
bundan dolayı chara ulasamıyoruz. bu ben mavizrail_ceza ıdlı charımıda düzeltmiştiniz bu charlarıda düzenlerseniz çok seviniriz.
Teşekkürler.
Bizim Arkadaşla kullandığımız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adlı charın şifresi şu bakım esnasında bazi charların şifresi değişmişti o anda değişti.Hatta Ecrin diye bir arkadasımızında değişti demiştim size bildirmiştim. sizde demiştiniz ki bu sorunlara kökten bir çıkış yolu bulucağınızı belirtmiştiniz.
Baya oldu bu olaya sanırsam _ - . , v .b işaretli şifre ıdları düzenliyorsunuz bu char cok eski olduğu için e posta adresi sallama. bu arakadaş o zamanlar sallamış.
bundan dolayı chara ulasamıyoruz. bu ben mavizrail_ceza ıdlı charımıda düzeltmiştiniz bu charlarıda düzenlerseniz çok seviniriz.
Teşekkürler.
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira