Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Güvenilir Bilişim Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShadyWenom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aradığım Makina Özellikleri :1024 MB , Sınırsız Trafik
Aradığım Özellikler Server Özellikler Vs :Çelik Muho Files Olucak.Hertürlü Açık , Bug Kapalı Olucak.Oyun İçi Destek Olucak..Forum,Ticket Sistemi Kurucak.Putty Scripti Olursa İyi Olur.AdminCP Gerek Yok Ama İsterseniz Verin.Almadan Önce Dönüşümleri , NPC'deki İtemleri Ayarlıyacak.(Donusumler Felan)
Aradığım Fiyat Aralıgı : 40 - 25
Tl.png

Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :adil_berkay16@hotmail.com
Eklemek İstediklerim : Ziraat Ödemesi Olursa İyi Olur.YS Belgesi Zorunlu .Telefon Desteği Olucak.

Son düzenleme:
Aradığım Makina Özellikleri :1024 MB 35-100 HDDAradığım Özellikler Server Özellikler Vs :Çelik Muho Files Olucak.Hertürlü Açık , Bug Kapalı Olucak.Oyun İçi Destek Olucak.Oyun İçine Efsun Botu Ekleyip OtoPatch Kurucak.Market,Forum,Ticket Sistemi KurucakAradığım Fiyat Aralıgı : 40 - 25
Tl.png

Eklemek İstediklerim : PTT Ve Ziraat Ödemesi Olursa İyi Olur.YS Belgesi Zorunlu ( resim yolluyacak ).
www.goldsunucu.com
gold@goldsunucu.com
0507 821 82 18

Aradığım Makina Özellikleri :1024 MB 40-100 HDDAradığım Özellikler Server Özellikler Vs :Çelik Muho Files Olucak.Hertürlü Açık , Bug Kapalı Olucak.Oyun İçi Destek Olucak.Oyun İçine Efsun Botu Ekleyip OtoPatch Kurucak.Market,Forum,Ticket Sistemi Kurucak.Putty Scripti Olursa İyi Olur.Aradığım Fiyat Aralıgı : 40 - 25
Tl.png

Eklemek İstediklerim : PTT Ve Ziraat Ödemesi Olursa İyi Olur.YS Belgesi Zorunlu ( resim yolluyacak ).Telefon Desteği Olucak.

http://onlybilisim.com/
bura bi bak ben cok memnunum arkadaş gibi ilgilenirler oyun içi bir sorun oldugunda daima onlıne' lar ve ellerinden geleni yapıyorlar filesleri süper istersen pm at bikaç referanslarını vereyım gir bi bak pvplerine ben önerdim gir bi araştır eğer begenip işine gelırse alırsın fiyatlarıda gayet güzel.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri