shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sayin Admin İlgilenirmisin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IYuRiI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYuRiI

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
228
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayirli aksamlar 999 gün ban yemisim hakaretten orda agir hakaretten bile 10 gün yaziyo oyundan beni bukdar kolay atma amaciniz niye oyun yönetimi bazi carlari kayirmasi veya ayrim yapmasi dogrumu hakkini ariyabilirsin demmsiniz ben ararsam bu oyun kapanir savciliga kadar gider ve arastirmalar yapilir ben insanca soruyorum 999 gün ban neden oyunda bazilari istiyo diyemi tesekkurler iyi aksamlar

Hayirli aksamlar 999 gün ban yemisim hakaretten orda agir hakaretten bile 10 gün yaziyo oyundan beni bukdar kolay atma amaciniz niye oyun yönetimi bazi carlari kayirmasi veya ayrim yapmasi dogrumu hakkini ariyabilirsin demmsiniz ben ararsam bu oyun kapanir savciliga kadar gider ve arastirmalar yapilir ben insanca soruyorum 999 gün ban neden oyunda bazilari istiyo diyemi tesekkurler iyi aksamlar

saçma spaan mesajlar yazmayın. Bu mesajının üstüne ben incelemem bile senin ban sebebini. Savcılığa gidecekmiş oyun kapanacakmış. Buyur yasal yollardan görüşelim ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri