HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
edit// dokiky007
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi hilemiz çok basit hiç bir programa gerek yok.
Hilemiz:
edit // bu siteye giriyoruz 15-20 saniye bekliyoruz ve karşımıza bir yazı çıkıyor orda evete tıklayın ama yazıyı okuyun bazen farklı şeylerde çıkabiliyor yazının içinde darkorbit yazıyorsa evet e basın ama o an çarınıza uridium gelmesi için çarınızın açık olması gerekmektedir.Siteye hiç bir bilgi vermiyoruz.Her saatte 10.000 uridium geliyor ama gelmesi için o sitenin ve darkorbit çarınızın açık olması gerek.
İyi uridiumlar
Aklı sıra referal linkiyle bizi yicek // edit hakaret yasaktır //
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim sen inanmıyor olabilirsin ama başka inanmayan varsa onlara çarımı darkorbitte gösterebilirim 5 gündür bu hileyi yapıyorum gecede pc yi açık bıraktım şu an herşeyimi fulledim inanmayan için çarımı darkorbitte tr4 serverinde gösterebilirim
Kardeşim sen inanmıyor olabilirsin ama başka inanmayan varsa onlara çarımı darkorbitte gösterebilirim 5 gündür bu hileyi yapıyorum gecede pc yi açık bıraktım şu an herşeyimi fulledim inanmayan için çarımı darkorbitte tr4 serverinde gösterebilirim
Videolu yada resimli anlatım koy aksi takdirde konun kilitlenir...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)