HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar bildigimiz gibi yeni patch geldi hileler mazi oldu.uzatmıcam konuya giriyorum.asagıdaki linkden multihack 2.5 i downland edebilrisniz:
Simdi geldik calıstırmaya:
dosyanın içinden 2 tane program cıkıcak.biri direk oyuna giriyor.biri ise hileyi acıyor.arkadaslar programların ikisinide metin2 oyun dosyamıza atalım.dedigim gibi programın biri direk oyuna girior o programa tıklayın id ve sifrenizi yazın oyuna girin.sonra obur dosyayı acın(multi hack) ve goreceksiniz koordinatlar karsınızda.arkadaslar yeminderim %100 denenmistir ben sahsen kullanıorum. RAR SİFRESİ:
w w w.p l a y e r f o r u m.o r g (bitisik yazılcak)
EMEGE SAYGI (sizden tek istegim + rep ) lutfen denemeden yorum yapmayın.
yardım için s e y t a n 0 @ h o t m a i l. c o m(bitisik)
Yeni Hilelerle Artık Hep Burdayım:f68
İSBECER)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Simdi geldik calıstırmaya:
dosyanın içinden 2 tane program cıkıcak.biri direk oyuna giriyor.biri ise hileyi acıyor.arkadaslar programların ikisinide metin2 oyun dosyamıza atalım.dedigim gibi programın biri direk oyuna girior o programa tıklayın id ve sifrenizi yazın oyuna girin.sonra obur dosyayı acın(multi hack) ve goreceksiniz koordinatlar karsınızda.arkadaslar yeminderim %100 denenmistir ben sahsen kullanıorum. RAR SİFRESİ:
w w w.p l a y e r f o r u m.o r g (bitisik yazılcak)
EMEGE SAYGI (sizden tek istegim + rep ) lutfen denemeden yorum yapmayın.
yardım için s e y t a n 0 @ h o t m a i l. c o m(bitisik)
Yeni Hilelerle Artık Hep Burdayım:f68
İSBECER)vaLLa gaLiba Eski Pach De CaLisiordu Bırısı [ AntiHack ] Digeri [ MuLti Hack ] Eski Konu :S
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)