- Konular
- 330
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 3d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,197
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar telefonla aradım dilaybilişimin sitesindeki yazan numarayı çocuk çıktı internet kafede takılıyor 
Telefonla konuştuğum için elimde kanıt yok ben söyleyeyim yinede isteyen inanır isteyen inanmaz o size kalmış yok ben paramı kaptırcam kazıklanmak istiyom diyosan gidin yani.
Telefon numarası bu 0 543 625 72 46 dakikası olan arasın istiyorsa
info@dilaybilisim.com.com msn adreside bu önce haber vermeden arayın ben aradım dilay bilişim mi dedim hayır dediler sonra msn söledim işte aradım ben sizi filan kafamız karışık diye bişiler uydurmaya çalıştırlar arayın dedim bu sefer sesi kalınlaştırıpta konuşmaya çalıştı bende ulen çocuk dedim suratıma kapattı
Arayın bakın yani
Turkmmo Halkına Hayırlı Geceler !
(Msnde Resimli kanıtlarımda var )
+ olarak dünyanetwork ys belgesini kullanıyor onlardan bir msn almış inanmayın yani yalan

Telefonla konuştuğum için elimde kanıt yok ben söyleyeyim yinede isteyen inanır isteyen inanmaz o size kalmış yok ben paramı kaptırcam kazıklanmak istiyom diyosan gidin yani.
Telefon numarası bu 0 543 625 72 46 dakikası olan arasın istiyorsa
info@dilaybilisim.com.com msn adreside bu önce haber vermeden arayın ben aradım dilay bilişim mi dedim hayır dediler sonra msn söledim işte aradım ben sizi filan kafamız karışık diye bişiler uydurmaya çalıştırlar arayın dedim bu sefer sesi kalınlaştırıpta konuşmaya çalıştı bende ulen çocuk dedim suratıma kapattı
Arayın bakın yani
Turkmmo Halkına Hayırlı Geceler !
(Msnde Resimli kanıtlarımda var )
+ olarak dünyanetwork ys belgesini kullanıyor onlardan bir msn almış inanmayın yani yalan

- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
24 Saat içinde kanıt eklemezsen kapanır üstelik Çocuk derken işini yapıyorsa yaşın bir önemi olmadığı kanaatindeyim ?
- Konular
- 230
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Değiniz Firmanın TurkMMO Da Rankı Yok,
Gidip Israrla Alıyorlarsa Onların Sorunudur,
Gidip Israrla Alıyorlarsa Onların Sorunudur,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)