Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle yardım edecek kişiden ALLAH razı olsun neden derseniz 3 aydır bir araştırma yaptım google genelinde elimdeki tek sonuç yarım sayfalık bir yazı.
Ödevin Konusu:Eski yüzeylere boya uygulamaları
Bitiş Süresi:21.04.2013 (ÇOK ACİL)
Turkmmo kullanıcıları lütfen bir an önce yardım edinde şu dersten geçebileyim çok zorlanıyorum.
Eğer bu not e-okula 0 olarak girilirse notum 6 veya 7e bölüncek ve düşük alacam.
Araştırma yaptığım bazı sitelerde; eski ahşap yüzeylere boya uygulamaları falan buldum bunu yazdım fakat yarım sayfa tuttu.
Aradığım şeyler ise sadece eski yüzeylere yapılan uygulamalar,konusu hiç fark etmez yeter ki eski yüzelere yapılan bir boya uygulaması olsun.
Yardım eden kişinin şimdiden ellerinden öpüyorum BÜYÜKSÜN:ka19:
Ödevin Konusu:Eski yüzeylere boya uygulamaları
Bitiş Süresi:21.04.2013 (ÇOK ACİL)
Turkmmo kullanıcıları lütfen bir an önce yardım edinde şu dersten geçebileyim çok zorlanıyorum.
Eğer bu not e-okula 0 olarak girilirse notum 6 veya 7e bölüncek ve düşük alacam.
Araştırma yaptığım bazı sitelerde; eski ahşap yüzeylere boya uygulamaları falan buldum bunu yazdım fakat yarım sayfa tuttu.
Aradığım şeyler ise sadece eski yüzeylere yapılan uygulamalar,konusu hiç fark etmez yeter ki eski yüzelere yapılan bir boya uygulaması olsun.
Yardım eden kişinin şimdiden ellerinden öpüyorum BÜYÜKSÜN:ka19:
Son düzenleme: