berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metİn2 proces hacker hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafasolmaz38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ArkadaŞlar metİn2 pvp serverde efsun botu dll ÇaliŞtirirken

proces hacker kulaniyorum 1 de 2. De denedİm olmadi

dll yİ seÇİyorum hata Şu

unable to İnject the dll İnto metİn2clİent.bİn (pid 3884): ErİŞİm engellendİ dİyor

bİlgİsayarim xp İken bİ sorun yoktu wİndows 7 ultİmate kurdum format atim Şİmdİ bÖyle bİ hata aliyorum ÇÖzÜmÜnÜ bİlen varsa lÜtfen yazsin

-uyumlu bir mss32dll dosyası atarsan sorun kalmıcaktır

kardeŞ sende varmi yaw acİl lazm bak Öyle yapiyorum ben ÇaliŞmayan serverde ÇaliŞtirdim İsİm vermek İstemİyorum

proces hackerle etkİn edİyorum yerİne baŞka .py acan bİŞey gelİyor procesİ kapatip onla enjekte edİyorum acİl var sa bİ lİnk atarmisin w7 uyumlu okadar araŞtirdim bulamadim

AMA BAŞKA PVP DE ÇALIŞTIRIYORUM BUNA GELİNCE OLMUYOR NEDENSE XP İKEN OLUYORDU

Son düzenleme:
kardeŞ sende varmi yaw acİl lazm bak Öyle yapiyorum ben ÇaliŞmayan serverde ÇaliŞtirdim İsİm vermek İstemİyorum

proces hackerle etkİn edİyorum yerİne baŞka .py acan bİŞey gelİyor procesİ kapatip onla enjekte edİyorum acİl var sa bİ lİnk atarmisin w7 uyumlu okadar araŞtirdim bulamadim

AMA BAŞKA PVP DE ÇALIŞTIRIYORUM BUNA GELİNCE OLMUYOR NEDENSE XP İKEN OLUYORDU

-Procces hacker kullanma başka injectör kulan duzelir.ve baska injectör ile o dosyayı inject etme injectın ıcınden cıkanla yap bu işi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri