BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ata'yla evlilik çok eğlenceli

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasarusta01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 180

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Çocuk istiyorum, hamile kalırsam söylerim

833884_detay.jpg


Geçtiğimiz yıl 22 Nisan'da Ata Demirer ile evlenen Özge Borak, uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısında. Borak, sit-com' türünde TRT 1'de yayınlanacak olan 'Bir Yastıkta'da boşanma avukatı 'Ahsen'i canlandırıyor. Özge Borak, aradan geçen bir yıl içinde 'Hamile kaldı, bu yüzden işi-gücü bıraktı' şeklinde söylentilerin asılsız olduğunu söyleyerek 'Elbette çocuk istiyoruz. Hamile kalsam saklamam, söylerim' dedi.


Özge Borak, Ata Demirer ile evliliği hakkında 'Evliliğimizi eğlene eğlene yaşıyoruz' şeklinde yorum yaparken mutluluklarının altın anahtarlarının ortak yönlerinin çok fazla olması olduğunu söyledi. Borak, bu konudaki düşüncesini 'Ata da ben de denizi çok seviyoruz. Düşüncenize Ata yaz aylarını teknede geçirmek istiyor ben ise şehirde. Böyle bir evlilik olur mu?' sözleriyle dile getirdi.

Güzel ve ünlüsünüz. Mutlu bir evliliğiniz de var. Eksik olan nedir?
Şanslı bir kişiyim. Bir eksiğimin olduğunu düşünmüyorum. Allah, eksikliklerini göstermesin, annem, babam, abim, ninem, dedem yanımdalar. Ata ile mutlu bir evliliğim var. İşimi yapabiliyorum, sağlığım da yerinde. Daha ne olsun?

Evlendikten sonra işlere ara vermenizin nedeni çocuk için miydi?
Aslında evlendikten hemen sonra ben bir dizide rol aldım. Ne yazık ki dördüncü bölümde yayından kalktığı için evlendikten sonra bir iş yapmamışım gibi algılandı. O dizinin bitiminden sonra yaz mevsimi başladı. Ben de tatil yapmayı çok sevdiğim için gelen bir kaç teklifi değerlendiremedim. Nedense benim için tatil yaz aylarında yapılır şeklinde bir anlayışım var. Sonuç olarak evlendikten sonra bir iş yapmayışımın özel bir nedeni yok.

Çocuk doğurmak istediğinizi, hatta hamile kaldığınızı duyduk..
Ne hikmetse ben 5 ayda bir hamile kalıyorum. Hamilelik saklanabilecek bir durum değil ki. İstediğim kadar saklayayım, karnım burnuma gelmeyecek mi? Haydi dışarı çıkmadım, kimseye görünmedim de hamileliğimi sakladım. Doğumu, çocuğumu nasıl saklayacağım? Ayrıca neden saklayayım? Çocuk sahibi olmak çok güzeldir. Hamile kalırsam söylerim, saklamam.

O halde çocuk doğurmayı düşünüyorsunuz?
Elbette, herkes gibi biz de çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz. Şu anda akışına bıraktık her şeyi. Bu konuda belli bir tarih belirlemedik. 'Çocuk dediğin mutlu bir evliliğin meyvesidir, mutlaka olmalıdır' şeklinde kuralları olan biri değilim. İstemeyen de istemez yani. Ne var ki yanlış anlaşılmasın bizim 'İstemeyen de istemez' şeklinde bir durumumuz yok.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst