R 1
Roksam
TuZaKK 1
TuZaKK
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Lütfen yardın eder misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bennnn00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 400
selam arkadaşlar . bilgisayarıma 2 ay önce format attırdım . ben bilgisayara ne indirsem %99 da kalıyor saatlerce ve inmiyor . geçen ay arkadaşlarımla konuşma için skype'ı indireyim dedim o da %99 da kaldı ve inmedi. lütffen yardım edin

ve arkadaşlar ikinci bir sorunum daha var . oyun videosu çekmek için mikrofon aldım ve frapsdan video çekiyorum ama bir türlü ses gitmiyor. (işletim sistemim xp ) arkadaşlarımda windows 7 var ve onlarda 'record Win7 sounds' diye bir kutucuk var ama o bende yok . yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .

selam arkadaşlar . bilgisayarıma 2 ay önce format attırdım . ben bilgisayara ne indirsem %99 da kalıyor saatlerce ve inmiyor . geçen ay arkadaşlarımla konuşma için skype'ı indireyim dedim o da %99 da kaldı ve inmedi. lütffen yardım edin

ve arkadaşlar ikinci bir sorunum daha var . oyun videosu çekmek için mikrofon aldım ve frapsdan video çekiyorum ama bir türlü ses gitmiyor. (işletim sistemim xp ) arkadaşlarımda windows 7 var ve onlarda 'record Win7 sounds' diye bir kutucuk var ama o bende yok . yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .

Sürümleri farklı olabilir.Olmazsa başka bir program dene.İnternet bağlantısı muhtemelen virüs yüzünden oluyor.Sağlam bir format attır.Ondan sonra AVG PC Tuneup ve AVG İnternet Security 2012-2013 sürümlerini lisanslı şekilde bulup kullan.Bir daha sistemin kolay kolay virüs kapmaz.Ayrıca başka bir tarayıcıdan indirmeyi dene.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri