noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Metin2 Log Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaZzMania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Metin2 yi daha dün bilgisayarıma yükledim Oynadığım bir pvp serveri var Bu gün onu yükledim açarken LOG Hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz Resmide gösteriyim ve bu arada TR ye girerken sorun yok PVP ye girerken arıza çıkarıyor.Sadece bir pvpde değil bütün pvplerde yapıyor aynı hatayı.Bakın bütün pvp lerde yapıyor diyorum gidipte serverda sorun var demeyin arkadaşlar bütün pvplerde aynı Windows 7 bilgisayarım tr açılıyor Pvpde bu hatayı veriyor.Konuyu kapatmayın mantıklı cevaplar bekliyorum lütfen
lu0xd.png

Kardeşim sen dosyaları doğru yere attığına emin misin öyle alıp löp diye kopyala yapıştır yapmıcan ^^ he bide doğru attığına eminsen w7 lerde genelde güvenlik duvarı uyarısı çıkar ona 'engellemeyi kaldır'' diceksin yoksa yine oyun açılmaz (: ama büyük ihtimal packlerle ilgili bir şey bi aralar bende de vardı bu sorun düzgün yere attığından emin ol ve yardımcı olduysam +Rep verirsen sevinirim kardeşim:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri