HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
crossaa girebilen varmı yoksa sadece bendemi hata veriyor : ))
Beyler Oyunda ya bir hata var yada yeni bir bölüm kuruyolar geçende böyle olmuştu yeni bölüm kurulmuştu dinner diye
evet arkadaşlar ben ilk zamanlarda hep bu hatayı aldım ama sonunda çözdüm bugün crossta sorun var sanırım sunucu hatası veriyor.Öncelikle hacki masaüstüne çıkarın cfpro .exe yönetici olarak çalıştırın hacki hazırladıktan sonra crossun bulundugu dosyayı açın patchden giriş yapın ama carınızı ve şifrenizin açıldıgı kısım geldiğnide girmeyin tekrar z8 games dosyanını açın içindeki log ve report dosyalarını silin sonra c dosyasındaki cf log dosyasınıda silin şimdi hackiniz hazır şifrenizi girip rahatca oynayabilirsiniz yanlız bunu her oyuna girişinizde yapmanız gerekir çünkü crossu yeniden yüklerken sildiğiniz dosyaların yerine yenilerini yüklüyor .
crossun yüklü olduğu dosya bilgisayarım / c sürücüsüne tıklayın (cflog dosyası bunun içide ) / program files / z8 games /crossfire
bulamadım ben o cflog dosyasını
bi mape girerken oyundan çıkıyo o yüzden
tam bi yerini tarif etsen ?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)