HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet arkadaşlar ben ilk zamanlarda hep bu hatayı aldım ama sonunda çözdüm bugün crossta sorun var sanırım sunucu hatası veriyor.Öncelikle hacki masaüstüne çıkarın cfpro .exe yönetici olarak çalıştırın hacki hazırladıktan sonra crossun bulundugu dosyayı açın patchden giriş yapın ama carınızı ve şifrenizin açıldıgı kısım geldiğnide girmeyin tekrar z8 games dosyanını açın içindeki log ve report dosyalarını silin sonra c dosyasındaki cf log dosyasınıda silin şimdi hackiniz hazır şifrenizi girip rahatca oynayabilirsiniz yanlız bunu her oyuna girişinizde yapmanız gerekir çünkü crossu yeniden yüklerken sildiğiniz dosyaların yerine yenilerini yüklüyor .
crossun yüklü olduğu dosya bilgisayarım / c sürücüsüne tıklayın (cflog dosyası bunun içide ) / program files / z8 games /crossfire
crossun yüklü olduğu dosya bilgisayarım / c sürücüsüne tıklayın (cflog dosyası bunun içide ) / program files / z8 games /crossfire
Ben Daha Şifre Yerindexken hata geliyor hactle nasıl oyuna giricem bilen biri varsa yardmcı olsun lüften
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 936
