Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum,
CS 1.6'da arkadaşın bir jail swsi var panelide verdi bana. Arada canım sıkılıyor komut vermek istiyorum fakat cs mikrofonumu görmüyor.
TeamSpeak3 ten klandaki arkadaşlarla rahatça konuşabiliyoruz hiçbir sorun yok.
Fakat oyunda geçen komuta geçeym dedim baktım adamlar ses gelmiyo demeye başladı bende options>voice den test edeyim dedim ve gördümki harbiden ordaki ibre artmıyor. Bunu baya araştırdım heryerde "voice_enable 1 - voice_loopback 1" gibi komutları vermişler. Hepsini denedim. Mikrofon sesleri en sonda,Oyundaki mikrofon sesleride en sonda fakat hala sesim gitmiyor.
CS silip tekrar yükledim olmadı.
YARDIM EDIN
CS 1.6'da arkadaşın bir jail swsi var panelide verdi bana. Arada canım sıkılıyor komut vermek istiyorum fakat cs mikrofonumu görmüyor.
TeamSpeak3 ten klandaki arkadaşlarla rahatça konuşabiliyoruz hiçbir sorun yok.
Fakat oyunda geçen komuta geçeym dedim baktım adamlar ses gelmiyo demeye başladı bende options>voice den test edeyim dedim ve gördümki harbiden ordaki ibre artmıyor. Bunu baya araştırdım heryerde "voice_enable 1 - voice_loopback 1" gibi komutları vermişler. Hepsini denedim. Mikrofon sesleri en sonda,Oyundaki mikrofon sesleride en sonda fakat hala sesim gitmiyor.
CS silip tekrar yükledim olmadı.
YARDIM EDIN

dalgamı geçiyosun kardeşmCS silip tekrar yükledim olmadı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)