farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Para Kazanıldı Userler Dağıtıldı Yönetime Alkış.!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mce89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Yönetim..!
Sizi emek düşmanı olarak ilan ettik sevinin.
Nerde bu oyunda GM.
Nerde bu oyunda ilgi.
Artık bir çözüm yolu üretip oynayan userlerin, sizlere para kazandırıp oynayamayan oyuncuların hakkını ya verin yada adam akıllı yönetin oyunu..!
Sizlerin şuan bıraktığı izlenim tamamen işiniz bitene kadarmış.
Aldınız milletten parayı naparlarsa yapsın hesabı çekildiniz kenara..
GM oyuna girsin bi görelim o GM yazılı karakteride Bir kaç önerimiz var her türlü çözüme destek verip oyunu eski haline çevirmeye razıyız...
Lakin buna sizin emeğiniz lazıım zahmet olmazsa eger.
Bu konuda bir değerlendirme yapalım mesela ya oyuna girin yada burdan bir sekilde halledelim.
2 önemli önerimiz var değerlendirmeye alınmasını istiyoruz buraya kısadan bir hiise verelim öneriler hakkında...
Madde 1. Mars ve Jüpiter Serverlarının efsunları ve gereken değişikliği yapılıp birleştirilmesine yahut...
Madee 2. Serverlar sıfırlansın yeniden oyun kurulsun. Siteye para yatıran hesaplar incelenmeye alınsın gereken para MMOLİRA olarak hesabına aktarılsın.
Bu ve bunun gibi devrim niteliğinde diğer değişikliklerede razıyız sadece siz bize çözüm üretin.'!!!!
Beni bu durumdan dolayı banlayadabilirsiniz.
Char Adı : HiS, RoJJ3un. SAYGILAR.
Oyun gereken user sayısına ulaşsın amacımız bu.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Değerli arkadaşlar,
eleştirileriniz anlıyorum fakat sandığınız gibi değil bu konular.
öncelikle en dandik pvplerde bile 2 ch var diyorsunuz doğrudur isterseniz 40 tanede ch açalım fakat oyuncu göremezsiniz chlerde öyle olursa. kış aylarında yoğunluk az diye 2 chye düşürdük. serveırn özelliklerini falan düşürmedik yani. yazın gerekirse 4 e çıkarırız tekrar

serverdaki sorunların en büyük kaynağı aldığımız büyük saldırılar. Bununda önüne geçmeye çalışıyoruz reklam konusunda da zaten turkmmo ve facebook üzerinden yaptığımız reklamlar var. Para kazanıldı kullanıcılar dağıtıldı gibi yorumar gerçekçi değil inanın. Oyunu sıfırlamamız söz konusu bile değil okadar oyuncunun emeği var. son bir kaç aydır gm ekibimiz az sayıda. yeni gmlerin seçimini yaptık 1 hafta içinde göreve başlayacaklar . event konusunda da yeni sisteme geçiyoruz o sistem de de hergün eventlar gerçekleşecek tekrar düzenli olarak aksamadan. Düzgün şekilde eleştiri yapan arkadaşlara teşekkür ederim, saygılı eleştiriler yaptığınız sürece banlanmazsınız merak etmeyin. bize hakaret/küfür olmadığı sürece biz kimseyi banlamayız
Çözüm bulunması konusunda kesinlikle katılıyorum sıfırlanması ya da mars ve jüpiter birleşmesi çok zor gibi gözüküyor. Sıfırlanırsa 2 ch ile hepimiz bir anda char kasmaya yüklenirsek kirli bir rekabet olacak ortada birde 130a kasanların emekleri var ve bazı fırsatçılar nicklerimizi çalacaklardır. Ama sağlam bir bakım ve sonrasında kendi sitenizden yapılan sağlam bir reklamla sanırım düzelebilir. Biz sizin çabanızı görmek istiyoruz sonuçta emek ve para harcadık buraya oyunun devamını istiyoruz.

Son düzenleme:
Çözüm bulunması konusunda kesinlikle katılıyorum sıfırlanması ya da mars ve jüpiter birleşmesi çok zor gibi gözüküyor. Sıfırlanırsa 2 ch ile hepimiz bir anda char kasmaya yüklenirsek kirli bir rekabet olacak ortada birde 130a kasanların emekleri var ve bazı fırsatçılar nicklerimizi çalacaklardır. Ama sağlam bir bakım ve sonrasında kendi sitenizden yapılan sağlam bir reklamla sanırım düzelebilir. Biz sizin çabanızı görmek istiyoruz sonuçta emek ve para harcadık buraya oyunun devamını istiyoruz.

kesİnlİkle katİlİyorum

bencede artık ilginenin şu oyunla oyuna bi giriyorum 3 4 kişi var yok marsla jupiter birlesmeli ve saglam reklamlar yapılmalı

Şuan kİ sorunlarin mutlaka sebebİ vardir ama daha Çok para kazanmak İÇİn efsunsuz İtemler vs satiŞi. User sayisini cİddİ Şekİlde azaltti.userlerİn duyduĞu gÜvende cİddİ bİr azalma oldu.bİr server nasil baŞladiysa Öyle gİtmelİ sonradan yapilan deĞİŞİklİkler sadece userİn gÜvenİnİ sarsar.ama mmomt2 yetkİlİlerİ userİn ne dÜŞÜndÜĞÜne deĞİl gelen paraya bakarlar.userler halen sİteden aliŞverİŞ yaptiktan sonra onlar İÇİn sikinti olmaz. Mİsal mars serverİnde 30 kİŞİ onlİne.
Her bİrİnİn 5-10 Çari var durumdan Şİkayet edİyorsun sana verdİklerİ cevap Şu bİz baktik gayet İyİ onlİne sayisi, 300 tane onlİne var dİyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri