C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sura Gelişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grel16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 681

grel16

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İlk önce herkese selamlar.Ben bi sura kastim sura 74lvl oldu ban yedi.Sura gelişimi bana göre hpnizi 40 yaptıktan sonra full sp baslamalıdır die düşünüyorum çünkü 1hp 2sp biraz zaman alior ilk önce hp 40 sonra sp full olursa cok daha iyi olur.Spden sonra hpnizi 75kadar yapin vefull str verin. skileri biliosunuz zaten ilk ates hayaleti 2.ci kranlık koruma 3 karanlik küre 4 bence daha cok exp gerikli oldugu icin ates vurus çünkü slotlari topladıktan sonra ortalarındabir ates vuruş yaptıgınızda cogu yatior 5 haylet vurus cünkü rakibi yavaşlatıyor buta size artı olur cünkü suralr kacarak vs attıgı için bu iyi oluyor
skillerden sonra itemlerie gelelim 30lvl kadar nekullanırızsınız bilmem ama 30 lvlde 15becerili bir dolunay bulursanız ve taslarıda sogutma vede savascı olursa cok iyi olur çünkü suralarda büyü gereklidir bunu icinde beceri zırhınızda mutlaka büyüye karsi dayanıklılık olsun kolye ve küpelerde ise abanoz +9 cok iyi olur kolye ise büyü hızıveren mor yakut kolye iyi olur bilezik icinde yine aynı şekilde büyü hızıveren bi bilezik bulun ayakbı ise 47lvlik ayakbı olsun su anda aklıma gelmedi adi
ama böle bi carınız olursa cok cok iyi bi suranız olur vsden gercekten korkarlar.
EMEGE SAYGI
+ REPPP

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri