HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Normalde bildirmezdim ama aynısı bende olsa direk bildiriyolar. O yuzden bende bildiriyirum. Konu sahibinin banlanmasının bir onemı yok.
bende ilk okumadım , direk panele baktım
Biryerden hatılradım sonra kim yapmıs baktım qarez01 , sizinde alıntı yapmıyacağınızı tamin ettim , sonra okudum 
Biryerden hatılradım sonra kim yapmıs baktım qarez01 , sizinde alıntı yapmıyacağınızı tamin ettim , sonra okudum 
Normalde bildirmezdim ama aynısı bende olsa direk bildiriyolar. O yuzden bende bildiriyirum. Konu sahibinin banlanmasının bir onemı yok.
Bildirebilirsin . Bölüm kurallarını okumanı tavsiye ederim + konuyu iyice okumanı....bende ilk okumadım , direk panele baktımBiryerden hatılradım sonra kim yapmıs baktım qarez01 , sizinde alıntı yapmıyacağınızı tamin ettim , sonra okudum
Teşekkürler değerli yorumun için anlamayanların anlayacağını düşünüyorum
Panel güzel hoş fakat sitenin en altında
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/u422977968/public_html/index.php(244) : eval()'d code on line 1
Hatası bulunmakta.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/u422977968/public_html/index.php(244) : eval()'d code on line 1
Hatası bulunmakta.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)