Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız :Eren
Soyadınız :Yeşilırmak
Yaşınız :21
Yaşadığınız Yer :Ankara (Aslen Amasyalıyım)
Günlük Online Süreniz : 12 ile 20 saat.
Özellikleriniz : Metin2 Kurulum , Auto Pack , Pack Editleme , Filezilla , Navicat , Putty İşerinden anlayan Birisiyim 5 Senedir Metin2'yle Ugraşıyorum.
Firmadan Beklentileriniz :Bunları özelden konulabiliriz.
İletişim Adresi : MSN: eren-626@hotmail.com
Soyadınız :Yeşilırmak
Yaşınız :21
Yaşadığınız Yer :Ankara (Aslen Amasyalıyım)
Günlük Online Süreniz : 12 ile 20 saat.
Özellikleriniz : Metin2 Kurulum , Auto Pack , Pack Editleme , Filezilla , Navicat , Putty İşerinden anlayan Birisiyim 5 Senedir Metin2'yle Ugraşıyorum.
Firmadan Beklentileriniz :Bunları özelden konulabiliriz.
İletişim Adresi : MSN: eren-626@hotmail.com
Son düzenleme:
ßence Sen 21 Yaşında Felan Değilsin 21 Yaşındaysanda Git Adam Akıllı ßiyerde Çalış Eşşek Kadar Herifsin ßilişimlerin Peşinden Koşuon 100-200 TL İçin 

ßence Sen 21 Yaşında Felan Değilsin 21 Yaşındaysanda Git Adam Akıllı ßiyerde Çalış Eşşek Kadar Herifsin ßilişimlerin Peşinden Koşuon 100-200 TL İçin![]()
Belki Maddi durumu kötü değil. Sadece sevdiği için çalışıyo olmasın ?
Ve ben 4 yıldır tanıyorum 21 yaşında

ßunun Maddi Durumla Felanda Alakası Yok 21 Yaşındaki Birisinin ßişeyler Yapması Gerekir ßence ßoş ßoş İşlerle Uğraşmaması Gerekir ßenim Düşüncem ßuBelki Maddi durumu kötü değil. Sadece sevdiği için çalışıyo olmasın ?
Ve ben 4 yıldır tanıyorum 21 yaşında![]()
ßunun Maddi Durumla Felanda Alakası Yok 21 Yaşındaki Birisinin ßişeyler Yapması Gerekir ßence ßoş ßoş İşlerle Uğraşmaması Gerekir ßenim Düşüncem ßu
Ben sana çalışmıyorum dedim mi acaba çalışıyorum ve bu işide yapmak istiyorum boş boş konuşma tamam mı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)