mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Drİver gÜncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manyatux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
Arkadaşlar kısaca sorunumu açıklayayım; Şimdi ben bazen oyunlara tam girerken siyah ekran bunun üzerine mavi, kalın, bulanık yazılar çıkıyor ama ne yazdığı okunmuyor hiçbir şey yapamıyorsunuz alt-f4 v.b yöntemler işe yaramıyor sadece reset atmakla düzeliyor bu sorunun ekran kartı driverinden kaynaklandığını gördüm bir sitede ekran kartı driverini güncellemek gerekiyormuş diyordu. Bende nasıl güncelleneceğini gördüm nette bir videoda yalnız bir sorun var ben bilgisayarım/özellikler/donanım/aygıt yöneticisi/ekran bağdaştırıcılarına giriyorum burdan ekran kartı driverimi seçip güncelle diyorum fakat internetteki videoda bunu dedikten sonra pc mizde güncellemek için gerekli program yok ya bu internetten indirilsinmi diye soruyor ve kutucuğa işaretleyip tamam diyordu bende ise güncelle dedikten biraz sonra disk istiyor yani internetten indirilsinmi diye sormuyor.

Ya anlatırken kafam karıştı :D kısaca bana xp ekran kartı driverini nasıl otomatik internetten indirmeyle güncellerim bunu anlatırmısınız.

Son düzenleme:
Başlat>Çalıştır>Dxdiag Yaz Tamam De Ve Önüne Gelen Ekranda Ekran Var Oraya Gir Marka Ve Modeli Yazar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri