HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
o zaman hileyi paylaşmana gerek yoktu virus varsa konun editlenip kilitlenecek .
gülüm senn aksam kolonyamı içtin ? benim paylastıgım ne dll dosyası degılmı ? dll dosyasnda trojen vs varmı yok . ozman sorunda yok form kurallarına bak .. kurallara uygun bir paylasım bu .
exe yı konu olarak acıp paylasmadım onuda msj atana verecedım yanı konuda trojen ıcren bse yok kanıt var anlatım var vıdeo var .. daha ne ıstıyorsunuz evınıze gelıp hackı acıp calısır vazıyette bır kac el oynayıp teslım mı edelım ? ... ne içtiyse o içtignı cabuk brak sana iyi gelmıyor. yok bse ıcmedıysen senı oksijen carpmıs .. fotosentez yapmayı brak ..
Bu hile kendi exe dosyası olmadan çalışmaz ne kadar injector kullanırsan kullan.
neyse senle oturup tartısmak ısterdım ama gece networ agı işi vardı onu yaptık sımdı uyuyup aksam tekrar işe gidecegiz network agının dger kalan işlerini halledecegiz konu zaten sıkıntılıysa kılıtlerler sen kafanı yorma benım burda hıcbır cıkarım yok mıllet faydalansın dıye yapıyorum kullanmıcaksan mıllete engel olma .... engel olacaksanda sen takıl ..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)