- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm
jupiter Sw sinde oynamaktaydım .. Sw de askm06 diye bi ninja var gm lere montojlayip asli kabul edilmeyen kfür ss leri gönderip 1 çok kişiyi banlamıştır sw den duyduklarım bunlar .. YOKOL benim çarımdır küfürden 15 gün ban yemiş ben kimseye küfür etmedim Dediğim küfürü ve ss yi görmek istiyorum Banımla ilgilide İnceleme yapılmasını rica ederim haksızlığa uğradiğimi düşünüyorum ...
SaygıLaR MMoMt2 ekibi ....
jupiter Sw sinde oynamaktaydım .. Sw de askm06 diye bi ninja var gm lere montojlayip asli kabul edilmeyen kfür ss leri gönderip 1 çok kişiyi banlamıştır sw den duyduklarım bunlar .. YOKOL benim çarımdır küfürden 15 gün ban yemiş ben kimseye küfür etmedim Dediğim küfürü ve ss yi görmek istiyorum Banımla ilgilide İnceleme yapılmasını rica ederim haksızlığa uğradiğimi düşünüyorum ...
SaygıLaR MMoMt2 ekibi ....
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende 15 gün ban yedim , itiraz ettim ama ilgilenen yok kardeşim mecbur bekliyorum ban süresini..
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Haksız bir ban yediğimi düşünüyorum :S
- Konular
- 89
- Online süresi
- 3d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 196
- DevLira
- 0
evet bende öyle olduğunu düşünüyorum verdikleri tarihte oyuna 15dklığına girdim o ara da küfür etmedim.!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...