Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

SiberDizayn Nasıl??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihalbayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hiçmi siberdizayndan kurduran yokya :D

Metin2 sitesinden sonra şimdi de bilişim açılmış.

Artık her önüne gelen bir alan adı ile " firma " kurabilir duruma geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

A ya B sunucusu bilisim kuramaz diye bir sorunmu var hocam ? konuyu baltalama amacınız sizden resel almama sebebi ise fiyatlarınız uçuk daha uygun buldum aldım lütfen 10 yaşında çocuklar gibi tartışma çıkartmayn sizden daha iyi destek vereceğime eminim kolay gelsin umarım istediğin kitleye ulaşırsın ben senin hiçbir konunu kirletmedim oma göre dikkat.

A ya B sunucusu bilisim kuramaz diye bir sorunmu var hocam ? konuyu baltalama amacınız sizden resel almama sebebi ise fiyatlarınız uçuk daha uygun buldum aldım lütfen 10 yaşında çocuklar gibi tartışma çıkartmayn sizden daha iyi destek vereceğime eminim kolay gelsin umarım istediğin kitleye ulaşırsın ben senin hiçbir konunu kirletmedim oma göre dikkat.

Konunuzu ya da şahsınızı karalamak gibi bir amacım yok.

Hosting yetkilisi rankı alarak satışınıza devam edebilirsiniz.

Konunuzu ya da şahsınızı karalamak gibi bir amacım yok.

Hosting yetkilisi rankı alarak satışınıza devam edebilirsiniz.

Başwuru yaptığımı bile bilmiyorsun konu baltamak için yorum yazmışsın herneyse tmm satış yaparken sizden izin alırım iyi günler.

arkadaşlar yönetim izin verirmi bilmiyorum ama ben 11 adet bilşim sunucu ile 80 gündür metin2 server aldım 11 ride çırt çıktı ama son 1 haftadır buradayız 12 numara :D siberdizayn.com/

siz bilirsiniz iyi olur allahtan kötü olr 7efsundan olmasın :) :l04:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri