Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya Arkadaşlar Yurt Dısından Gİriyorum [ Panama ] Napsam Ne Etsem Su Torrent Dolmuyor Yama Başlatılıyor Diyip Kalıyor // Torrent Verisi Bulunamadı Diyor 3 Konu Açtım İlgilenen Yokk ! Yeter Artık İlgilenicekseniz İlgilenin Tek Bir Şey Söylemedim Oyun Bakımdayken Ama Şimdi Bayramlık Ağzımı Açtırıcaksınız Her Zaman Size Karsı Kibar Olmaya Çalıştım Ama Sizinde Biraz Duyarlı Olmanızı İstiyorum !
Son düzenleme:
Ya Arkadaşlar Yurt Dısından Gİriyorum [ Panama ] Napsam Ne Etsem Su Torrent Dolmuyor Yama Başlatılıyor Diyip Kalıyor // Torrent Verisi Bulunamadı Diyor 3 Konu Açtım İlgilenen Yokk ! Yeter Artık İlgilenicekseniz İlgilenin Tek Bir Şey Söylemedim Oyun Bakımdayken Ama Şimdi Bayramlık Ağzımı Açtırıcaksınız Her Zaman Size Karsı Kibar Olmaya Çalıştım Ama Sizinde Biraz Duyarlı Olmanızı İstiyorum !
yurt dısından gelen yogun saldırılar sebebi ile yut dısı girişleri durdurulmustur.
Su Anlık Mı Süresiz Olarak mı ?yurt dısından gelen yogun saldırılar sebebi ile yut dısı girişleri durdurulmustur.
Su Anlık Mı Süresiz Olarak mı ?
su anlık tabi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...