Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
-Yapımcı-RevelatioN Group (Instant Conquest) / xShizuka- (AutoFarm Bot)
-Yayınlayıcı Turkmmo-
Rappers111
-Yayınlayıcı Turkmmo-
Rappers111
Merhaba Arkadaşlar.Turkmmo/S4 League Bölümünde Üyelerimiz İçin Hiç Hile Paylaşan Yok Bu Yüzden En Güncell Hileleri En İyi Çalışan Hileleri Ben Paylaşacağım... Moderatörümüz Biraz İlgilenirse Seviniriz...Turkmmo Halkı Hilesiz Kalmasın....
CUBE HACK İLE KARŞşINIZDAYIM
Yapamayanlar Oldugundan Dolayı Hack'la Oynadım Biraz Ve Size CUBE HACK'yi Sunuyorum.
Kurulum (Geniş Anlatım) [ Win7 32/64 Bitte Denendi!!]
1- Hilemiz ByPass Gereklidir İÇİNdE GÜNCEL BYPASS BULUNMAKTADIr...+ İnjectör Viruslu Oldugundan Paylaşmadım Siz Bir İnjectör Bulunuz... Çok İsterseniz İnjectörüde Veririm İnjectör Adı : Gadget İnjectör v12

2- Hilenin Güncel Tarihi 30.03.2013 Tür.
3- Bölüm Kuralları : Hilelerde Rar Dosyasına Şifre Koymak Yasaktır.... Rar Şifresi Koymadım

Videoyu Tamemen Benim Yapımımdır Emek Var....
Dosyayı İndirmek veya Virüs Tarama Sonuçlarını Görmek İçin Logolara[Resimlere] Tıklayın.
1.Linkimiz MediaFire´den Hileyi İndir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.Linkimiz DosyaTC´den Hileyi İndir
2 Taratma Sisteminde Taratmış Bulunmaktayım...
Hilede Bulunan Virusler Abudik Gubudik Virus Programları Tarafından Uyduruk Viruslerdir... Eset.SmarT Security Kullanıyom KaysPeRSkY Eset Virus Bulmamış Gördüğünüz Gibi... Korkmayınız Videoyu Kendi Pcde Cektim Ben Kullanıyorum Bu Hileyi S.Moderatörler Moderatör... Konuyu Dikkatli Okuyup Virus Var Felan Demeyin....
* Konu Kurallara Uygun Bir Biçimde Açılmıştır :ka19:
* Hile Exe Olmadığın Rar Olarak Taratıldı Olarak Taratılmıştır :ka19:
* İNJECtÖR VERMEDİM ÇÜNKÜ VİRUSLU İDİ İSTEYEN OLURSA İNJECTöRDE VERİLİR..... !!!!11
* Konu Güzel Şekilde Süslenmiştir :ka19:
* 2 Adet İndirme Linki Verilmiştir :ka19:
* 2 Adet Virus Tarama Seçeneği Verilmiştir.. :ka19:
* Paylaştığım İçerik Hakkında Kendim Video Çekerek Uploadlanmıştır. :ka19:
**Bu Kadar Şey Yaptık Emeğe Saygıyı Hakkediyorum** :ka19:
İyi Forumlar İyi Oyunlar Rappers111
Yapımcı: RevelatioN Group (Instant Conquest) / xShizuka- (AutoFarm Bot):ka19::ka19::ka19: