bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Çözene +REP Acillcc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mikii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikii

Level 5
TM Üye
Konular
72
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bilgisayarım win Vista 32BİT daha önce xp win7 kuruluyordu bilgisayara ancak bugün win vista üzerine win7 format atmaya çalışırken sürücü bulunamadı hatası aldım.

araştırdığım çözümler işe yaramadı.

örneğin : pili çıkardıp 5dk bekleyip taktım.
sata kablosunu temizledim yerini değiştirdim
biostan ayarlamada vardı ancak beceremedim

Başka Çözümleri Olan Varsa Lütfen Sölesin

Bu arada Anakart ASUS P5QPL-AM m

Bilen Söylesin Lütfen

Sürücü bulunamadı hatası donanımsal değildir. Cd den veya herhangi bir sürücüden atarken bir baksaydın format atılabiliyormu diye. Eğer atılıyosa sen format atmıyosun win7 yi yüklemeye çalışıyon ve yanlış yüklüyon sürücü bulunamadı hatası öle alınır. Format için bios dan cd veya usb den ayarla bşlasın c veya d yi şeç biçimlendir de. yüklemek istiyorsan sürücü seç deme c veya d hangine yüklüceksen seç aşağıda ileri tuşu var ona baş kendi kendine yüklenir.

Umarım anlamışsındır. Karışık değil aslında araştırıp videolarını izlersen yapabilirsin. Gene yapamazsan veya sorun olursa ö.m. at bana.

Kardeşim Zaten Biostan Seçiorum Windows Yükleniyor Diyor Sonra Sürücü Yani Dİsk 0 Alan Adı felan olurya bende o gelmiyor orası boş ve hata verior sürücü bulunamadı diye.sürücü yükle diyosun sürücüyü bulmuyor.

sürücü CD de zaten başka bir cd denedin mi hiç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri