HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Gta San Andreas Full İndirdim Yükledim Açtım çok acayip bir kasma var yani nası anlatsam Grafiği 800&600'ede aldım.. bana biri yardım ederse çok sevinirim.
PC SİSTEMİM
Windows XP Sp3
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.60GHZ 2.59GHZ
1.5 GB RAM
EKRAN KARTI 96.0 MB Tak ve Kullan Monitor Onboard 32Bit
1280 & 1024 (60Hz)
Sistemim Bu Arkadaşlar olursada bu sisteme uygun oyunları yazarsanız indiricemde.. teşekkürler şimdiden iyi forumlar
PC SİSTEMİM
Windows XP Sp3
1.5 GB RAM
1280 & 1024 (60Hz)
Sistemim Bu Arkadaşlar olursada bu sisteme uygun oyunları yazarsanız indiricemde.. teşekkürler şimdiden iyi forumlar
Arkadaşlar Gta San Andreas Full İndirdim Yükledim Açtım çok acayip bir kasma var yani nası anlatsam Grafiği 800&600'ede aldım.. bana biri yardım ederse çok sevinirim.
PC SİSTEMİM
Windows XP Sp3
1.5 GB RAM
1280 & 1024 (60Hz)
Ne yaparsan yap o ekran kartı ile şansın yok.Eski atari tarzı oyunları dene denerim...
Ne yaparsan yap o ekran kartı ile şansın yok.Eski atari tarzı oyunları dene denerim...
Arkadaşın dediği gibi Gta San Andreas için minimium 256 MB ekran kartı gerekiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)