HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim çara ne verirsiniz?Adı Plantstone
Char Page:
Memberli(Upgradeli)
13 lvl
300 ACs var.İtemlerin Hepsi ACsli 2400 ACs item var
Char Page:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Memberli(Upgradeli)
13 lvl
300 ACs var.İtemlerin Hepsi ACsli 2400 ACs item var
Son düzenleme:
bu çarı verecem özellikleri fln hepsi burda :
Arakdaşlar tarayici1997 adlı çarım takas edilecektir takas şartlarıalacağım çarda alpha pirate class olmasıdır (lwli hiç fark etmez) yada tipi güzel bi çar olması. Evt şimdi gelelim benim size vereceğim çarın özelliklerine içinde 2milyon altın wardır çar 30lwldir ranklar ise şöyledir :Evil Rank 10 Dwarfhol Rank 1 Lycan rank 5 Yokai Rank 3 Vampire rank 1 çarda escerion açıktır ve Yokai Islandında hepsi açıktır. Character Detail:
Arakdaşlar tarayici1997 adlı çarım takas edilecektir takas şartlarıalacağım çarda alpha pirate class olmasıdır (lwli hiç fark etmez) yada tipi güzel bi çar olması. Evt şimdi gelelim benim size vereceğim çarın özelliklerine içinde 2milyon altın wardır çar 30lwldir ranklar ise şöyledir :Evil Rank 10 Dwarfhol Rank 1 Lycan rank 5 Yokai Rank 3 Vampire rank 1 çarda escerion açıktır ve Yokai Islandında hepsi açıktır. Character Detail:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)