mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 Kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrueChoose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar torrent den girince pc ya mavi ekran veriyor yada reset atıyor torrentsiz girincede mouse kasıyor götürmek istediğim yere 10-15 dk lık ugras sonucu götürüyorum ekran kartı driverim en güncel halinde pc daha yeni formatlandı daha 2 hafta önce böyle bişey yoktu yardım ederseniz sevinirim

Sistem gereksinimlerim

512 mb ram

512 mb ekran kartı (harici Ati)

Amd processor 2800+ işlemci

arkadaşım

512 ram

256 ekran kartıyla sorunsuz oynuyor yardım ederseniz sevinirim :(

Sistemin Düşük Onunda Düşük Fakat Kasmayı Büyük Ölçüde Yok Edebilecek Bir Yol Mümkün Bu Yol İlk Olarak Bilgisayarıma Gir,Sonra Sağ Tıkla Özellikler 'De Sol Tarafta Geliştirilmiş Ayarlar 'De Ordan En Yüksek Performansı Seç,Ve Uygula 'De Bilgisayarı Yeniden Başlat.Sorun Çözüldü.

arkadaşlar torrent den girince pc ya mavi ekran veriyor yada reset atıyor torrentsiz girincede mouse kasıyor götürmek istediğim yere 10-15 dk lık ugras sonucu götürüyorum ekran kartı driverim en güncel halinde pc daha yeni formatlandı daha 2 hafta önce böyle bişey yoktu yardım ederseniz sevinirim

Sistem gereksinimlerim

512 mb ram

512 mb ekran kartı (harici Ati)

Amd processor 2800+ işlemci

arkadaşım

512 ram

256 ekran kartıyla sorunsuz oynuyor yardım ederseniz sevinirim :(

Sorununun cevabını konu olarak verdim metin2 teknik yardım bölümünden bulabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri