noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Bir Sorum var..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerimmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oraya sıkıştım dondu oyun sonra oyuna girerken pc den DIRRR diye ses geliyo onla alakası yok normal biyerde sıkıştım yani takıldım . :S oyun açılsın yeter

Arkadaşlar ben crossfirede bi yerde yanlışlıkla sıkışmıştım.Sonra bilgisayardan DIRRRRRR diye bir ses geldi ve kendine reset attı.Sonra oyunu açtım bu seferde aynı ses gelip reset attı.Herseferinde böyle oluyor.Arkadaşlar lütfen yardım edin :(:(:(:(

RAM Slotlarından Ramleri cıkar Yerine iyice oturdugunu bak :) Bu arıza RAM lerden geliyor gene gelirse eğer 2 ram'in var birini Tak Digerini cıkar ÖYle dene Hangisi arıcalı bulurusn Yandaki Tırnaklardan biri Bozuk ise Ram Yerine oturmaz Ve Bu arızayı verir Oda Ram yetmezliğindne değil Ram'i Görüp Görmem Arasında Kaldııg Veya Ram Arada Temas Edip Etmediğinden Ola bilir

~~~YARDIMCI OLDUYSAM SEVİNDİM~~~

Savi nin dediği olabilir ama Sen sunu dene bı : Bilgisayar acılınca Başlat donatılar sistem araçları Sistem geri yükle ye gel. bu olay hangı gun olduysa 1 gun oncesını sec ve o gune yukle sorun cozulebılır..

Savi nin dediği olabilir ama Sen sunu dene bı : Bilgisayar acılınca Başlat donatılar sistem araçları Sistem geri yükle ye gel. bu olay hangı gun olduysa 1 gun oncesını sec ve o gune yukle sorun cozulebılır..

Sadece oyundayken yapıyor diyor ramden kaynaklanıyor o hata CPU yu bozuk ram de calstırdıgı için yada Yerine oturmayan ramde çalıştırıyor...! Yani Ramler yerine oturmamış yada ramin birinde arıza var :) ramleri yerine oturdugunua dikkat et kenarlara tırnaklar var onları konrol et gerekirse sök yerine tekrar tak Söktüğünde Ramın Ucunda Bakırdan iletkenler var onlara bak oksitlenmiş mi eğer oksitlenme varsa SERT BİR SİLGİ YARDIMI İLE YAVAS YAVAS SİL hepsi cıkmaz ama oksiteleri azaltır...!Birde Bana pc yi actıgında CRTL+ALT+DELETE basıp işlemler kısmında sistem boşta işlemi var en alta orda sayılar var onları söylersen daha iyi olur :) CPU yi söyliceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri