Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sana oyle bİr sovesİm varkİ 2 gÜn oldu daha venÜsÜ aÇmadin lan aÇ Şu venÜsÜ yeter bak ha !
Oyunu birakacaz lan bÖyle gİderse
Oyunu birakacaz lan bÖyle gİderse
kimse bıçak zoru ile oyunda tutulmuyor server saldırı altında admin o kadar meşkulki tüm gm lerde oyuna giremiyorlar yada forumda pek gezinemiyorlar anlayışlı olmanızı diliyorum lütfen bekleyin sabırla
[/url][/img]![]()
[/url][/img]![]()
20 dakİka ara İle ÇeklmŞ 2 ss sorunun ne oldĞunu aÇikliyor....
saldiri sİzİn Çarlariniza yapilmiŞ onlari kurtarmaya ÇaliŞiyorlar koskoca venÜste 9-10 tane 130 lvl adam yok sabredİn elbet aÇilicak ama aÇildiĞinda Çarlarimiz ve İtemlerİmİz yerİnde durucakmi acaba...
öncelikle üslübunu topla ! genl youn itibari ile sorunlar var. çözülmeye çalısıyor. yanı sizin emekleriniz için çalısılıyor. emeğinize saygınız varsa beklersiniz diyerleri gibi.. yoksa yarım yamalak açmasınıda biliriz....
öncelikle üslübunu topla ! genl youn itibari ile sorunlar var. çözülmeye çalısıyor. yanı sizin emekleriniz için çalısılıyor. emeğinize saygınız varsa beklersiniz diyerleri gibi.. yoksa yarım yamalak açmasınıda biliriz....
efebaba0202 konuşmalarından belli sensin herhalde.

Açılan konularına da sayıyorum sabretmeyi bil biraz DN Angel'e katılıyorum.
Bu konu açışların ve üslubun tekrarlanmasın lütfen.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)