Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bu ne tür bir rezilliktir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lLykial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Lan 1 2 saat oyun oynatıyonuz(oyun denirse tabi) sonra gene ne halt yapıyorsanız gene oyun bakıma giriyor
Yeter lan oyundan soğutmadığınız adam kalmadı bu size zevk mi veriyor fanteziniz mi bu?
SİZE BİR ŞEY DİYECEM O DA ŞU:
Bu serverda yaza kadar adam kalmaz ben size diyim insanı resmen oyundan SOĞUTTUNUZ LAN SOĞUTTUNUZ
Gerek ilgisizliğinizle gerek yaptığınız saçma sapan bakımlar gerek yaptığınız saçma sapan yenilikler
YAPMAYIN ABİ SİZ BU OYUNU ESKİ HALİNE DÖNDÜRÜN İNANIN DAHA ÇOK USER GELECEKTİR
Aman diyim siz yenilik yapmayın ciddi diyorum bu sefer ki sorun ne mi?
LAN SERVERLARA GİRİLMİYOR 1 2 DK OYUNA BAKAYIM DEDİM Bİ BAKTIM Venüs ... DİYE GÖSTERİYOR HADİ 10 15DK SÜRER DEDİM sonuç ne dersiniz 3 SAATTİR KAPALI.

Bakın ağzımı bozdurcaksınız illa şunu diyorum:
1 1.5yıl önceki patch gayet iyiydi ve farkındaysanız o zaman ki user sayısıyla şuan ki user sayısı o zamanın 1/4 ü bile değil halimizi siz düşünün diyecemde baya zahmet olur sanırım kusura bakmayın.:mad::mad:

Lan 1 2 saat oyun oynatıyonuz(oyun denirse tabi) sonra gene ne halt yapıyorsanız gene oyun bakıma giriyor
Yeter lan oyundan soğutmadığınız adam kalmadı bu size zevk mi veriyor fanteziniz mi bu?
SİZE BİR ŞEY DİYECEM O DA ŞU:
Bu serverda yaza kadar adam kalmaz ben size diyim insanı resmen oyundan SOĞUTTUNUZ LAN SOĞUTTUNUZ
Gerek ilgisizliğinizle gerek yaptığınız saçma sapan bakımlar gerek yaptığınız saçma sapan yenilikler
YAPMAYIN ABİ SİZ BU OYUNU ESKİ HALİNE DÖNDÜRÜN İNANIN DAHA ÇOK USER GELECEKTİR
Aman diyim siz yenilik yapmayın ciddi diyorum bu sefer ki sorun ne mi?
LAN SERVERLARA GİRİLMİYOR 1 2 DK OYUNA BAKAYIM DEDİM Bİ BAKTIM Venüs ... DİYE GÖSTERİYOR HADİ 10 15DK SÜRER DEDİM sonuç ne dersiniz 3 SAATTİR KAPALI.

Bakın ağzımı bozdurcaksınız illa şunu diyorum:
1 1.5yıl önceki patch gayet iyiydi ve farkındaysanız o zaman ki user sayısıyla şuan ki user sayısı o zamanın 1/4 ü bile değil halimizi siz düşünün diyecemde baya zahmet olur sanırım kusura bakmayın.:mad::mad:

ağzına sağlık kardeş

eyv. şurda 2dk oyun oynatmıyorlar ya hadi ch sayısını 2 ye düşürdüler sözde oyuncu bütünlüğü sağlamakmış amaç.Ya swde oyuncu mu kaldı bütünlük olsun gerçi o 2 ch de tek ch oldu da orası ayrı bi rezalet :D

Turkjojks mmoomt2 diye bişeymi kaldı kardeşim , içine ettiler sağolsunlar oyuncu kaybediyor rezil herifler ama genede neyse valla kendileri bilir .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri