Playstation 3 soru

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kanarya45m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 948

kanarya45m

Level 4
Katılım
31 Ocak 2010
Konular
28
Mesajlar
307
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar playstation 3 almayi dusunuyorum bir kac sorum.olucak hdmi kablom var bir yerde buldum 467 tl ama 12 gb biseyi etkilermi sonucta oyunlari cd den calistiricam bir arkadasim kasar dedi size bi sorayim dedim
 
üçyüzbilmemsi kaçtı benimki.. :d fiyatı 200tl .. bence almadan bi araştırsan iyi olur
 
12GB. Bence fazla iyi bir hafıza değil benim PS3 320GB. ve PSN'den oyun indirme gibi konularda hafıza sayesinde sorun olmuyor ama 12GB. ile sorunlar olabileceği kanaatindeyim.
 
PSN den oyun indirmem desen bile 12 GB yeterli olmayacağı kanaatindeyim ben aldım pişmanım.CD den oynasan bile oyunların save dosyaları farklılık gösteriyor.
Örneğin bendeki fifa 13 CD ile çalışıyor fakat kayıtlı dosyaları yüzünden 3 GB yer kaplıyor.Ayrıca oyunu orijinal olduğu zaman fifadan örnek verdim devam edeyim haftada 1 güncelleme yapıyor internetten.( Oyuncu transferleri , oyuncu sakatlıkları , oyuncu performansları vb ).
12 GB alıcaksan HDD sini yükseltmen lazım yeni çıkan süper slim makinelere eski HDD ler uymuyor ek olarak HDD kızağıda alman lazım( kızak 30 35 lira civarı )
CD den kasarmı demişsin karşılaşmadım daha onunla makina yeni çünkü ilerde ne olur bilemem.

@kanarya45m; kolay gelsin
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim ps3 80 gb ve kırdım istediğim her oyunu indiriyorum istediğiniz bir oyun varsa söleyin linkini vereyim
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)