Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Wslik Serverimize Reklamcı Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Repindov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 503

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Haftada +300 Online Getircek GM Arıyorum Zaten Şu An 75 Online Var

GELİP BANA FİLEZİLLA PUTTY PACK NAVİCAT ANLIYORUM DEMEYİN BEN REKLAMCI ARIYORUM YADA WEBTASARIMDAN ANLAYAN VEYA PHOTO SHOP UZMAN Bİ BÖLÜMÜNÜZ OLSUN

Sunucu Adı : M2Dawn [ Yazıya Tıklayarak Tanıtım Konusuna Gidebilirsiniz ]
Yaş Sınırlaması : İşini İyi Yapsın Yeter Yaş Sınırlaması Yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : İşini Yapaacak Kadar Online Olması Yeterlidir

Aradığınız Özellikler : Video Trailler Yapabilirse Efektli Veya Facebook Sayfası Sitesi Olanlar Önceliklidir Ama Herkesin Şansı Var Bi Kaç Program Bilse Uzman Seviyede İyi Olur.

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
repindov@hotmail.com ---- fb.com/repindovs

Diğer / Ek :

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Açılan Uzun Ömürlü Serverimize Uzman Reklamcı-Tanıtımcı Gerekiyor. İlk GM Liği Verilecek Sonra Reklama Başlayacak. Facebook Sayfası Yada Sitesi Olan Kişilerin Önceliği Vardır. Server Süresi Uzundur Video V.b Yapabilcek Kişiler Olursa İyi Olur.

Son düzenleme:
Haftada +300 Online Getircek GM Arıyorum Zaten Şu An 75 Online Var

Sunucu Adı : M2Dawn [ Yazıya Tıklayarak Tanıtım Konusuna Gidebilirsiniz ]
Yaş Sınırlaması : İşini İyi Yapsın Yeter Yaş Sınırlaması Yok
İstediğiniz Günlük Online Süre : İşini Yapaacak Kadar Online Olması Yeterlidir

Aradığınız Özellikler : Video Trailler Yapabilirse Efektli Veya Facebook Sayfası Sitesi Olanlar Önceliklidir Ama Herkesin Şansı Var Bi Kaç Program Bilse Uzman Seviyede İyi Olur.

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
repindov@hotmail.com ---- fb.com/repindovs

Diğer / Ek :

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Açılan Uzun Ömürlü Serverimize Uzman Reklamcı-Tanıtımcı Gerekiyor. İlk GM Liği Verilecek Sonra Reklama Başlayacak. Facebook Sayfası Yada Sitesi Olan Kişilerin Önceliği Vardır. Server Süresi Uzundur Video V.b Yapabilcek Kişiler Olursa İyi Olur.

Merhaba İyi Forumlar Dilerim

Öncelikle Adım Şehmus 21 Yaşındayım Filezilla Pack Editleme Pack Olusturma Yeni item vs Navicat Putty Reklam- Video Hazırlama Herşeyi% 90 Oranın'da Biliyorum Çevrem Geniştir Ve Facebook Sayfam'da Vardır Mt2' Pvp 'ler Üzerin'de Hemen Hemen Proyum Diyebilirim Daha Önce Bir Çok Server Açtım Kapattım Yeri Geldi 'TL' Yeri Geldi 'GM' Lik Yaptım Özelden Msj Atabilirsin yada Msn Üzeri Görüşebiliriz Kolay gelsin Ve Hayırlı Olsun

Msn Adresim : jLuar_bluea@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri