HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar.
Herhangi bir hack kullanmıyorum veya crossfireye yaptığım herhangi bir yamada yok orjinal crossfire oynuyorum ama bu son çıkan dinner zombi bölümünde özellikle ve ghost bölümlerinde sürekli çeşitli CF ERROR hataları alıyorum ve bu sorundan kurtulamadım format attım olmadı cf yi tekrar silip kurdum gene olmadı lütfen yardım edin kimsede böyle bir sorun yok neden bende böyle ?
İşletim sistemin windows 7 64bit sp1 orjinal. intel core i7-2600k cpu 3.40ghz 16gb ram ge force ftx 550 ti 4gb ekran kartı.
Herhangi bir hack kullanmıyorum veya crossfireye yaptığım herhangi bir yamada yok orjinal crossfire oynuyorum ama bu son çıkan dinner zombi bölümünde özellikle ve ghost bölümlerinde sürekli çeşitli CF ERROR hataları alıyorum ve bu sorundan kurtulamadım format attım olmadı cf yi tekrar silip kurdum gene olmadı lütfen yardım edin kimsede böyle bir sorun yok neden bende böyle ?
İşletim sistemin windows 7 64bit sp1 orjinal. intel core i7-2600k cpu 3.40ghz 16gb ram ge force ftx 550 ti 4gb ekran kartı.
@Tskn9293;gtx550 iyiymiş :=) hatana gelirsek cf error hataları mapta bug ve benzeri olaylar yaşandığında oluşur oynayış tarzına bakarak cf error aldıktan sonra en son yaptığın hareketi düşün ne biliyim ince bir camın üzerine zıplamışsındır çünkü dinner mapı çok fazla görsel içeriyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)