farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

yardım edin acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k2k2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

.
.

Beyler ben apo44 server files kurmayı deniyorum ama bin sh hatası veriyor gereken önlemleri alıp reboot atıyom yine devam ediyor hata bana yeni bir files yada hatanın çözümünü veririmisiniz tekrar söylüyorum bin sh veriyor fsch yazıyorum hata duruyor reboot atıyorum tekrar veriyor böyle devam ediyor bide bir sorum daha var ben skysoul kurmayı denedim mcncc.com yani emre-28 filesin üstüne kurmayı denedim sürekli hata veriyor mümkün apo44 çözümü verirseniz cok iyi olur ...

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim...

.
.

Beyler ben apo44 server files kurmayı deniyorum ama bin sh hatası veriyor gereken önlemleri alıp reboot atıyom yine devam ediyor hata bana yeni bir files yada hatanın çözümünü veririmisiniz tekrar söylüyorum bin sh veriyor fsch yazıyorum hata duruyor reboot atıyorum tekrar veriyor böyle devam ediyor bide bir sorum daha var ben skysoul kurmayı denedim mcncc.com yani emre-28 filesin üstüne kurmayı denedim sürekli hata veriyor mümkün apo44 çözümü verirseniz cok iyi olur ...

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim...
Mysqllleri düzgün kurmuyorsundur Skysoul filesii ben kurdum hiçbir sorun yok o filesde Sen Mwsqlleri düzgün yükle

bide skysoul tar.gz onu filezilladan atıp kurcaz ama hangi mt2 nini üstüne kurmalıyım yani su mncncc.com(emre-28) filesinine mi nasıl olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri