farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ciddi sorunların tümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 982

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şu sıralar artan çok ciddi sorunlar var.Bazı arkadaşlarda Torent yüklenirken hata veriyor oyuna hiç giremiyorlar.Ben girdim ve bu seferde CH1 e giremedim.Sunucuya Bağlanıcaksından sonra geri şifre yazma yerine atıyor.Ama CH2 sorunsuzca giriyor.Anlicağınız 4CH idi 2CH ye düştü şimdide 1CH ye düştü bundan sonrası nedir merak ediyorum.Site açılmıyor.Hafta sonu olmasına rağmen droplar açılmadı server şuan tam anlamı ile terk edilmiş gibi ama öyle değildir umarım.Zırhların parlası yeniden bozuldu b8 turkuazlar çelik8 gibi parlıyor.Oyun içersinde bağırmaktan bir mesaj yazınca ilk baş metin2.clientbin çalışmayı durduruyor ve oyundan atıyor direkman oyun kapanıyor yani.Buna banzer aklıma gelmeyen bir sürü sorun var birini çözmek kafi değil.Biri çözülse diğeri patlak veriyor.Ve ayrıca bir şikayetim daha var oyunda çok sahte ss ciler türedi.Fake nick hack kullanarak yapıyorlar.Şehirde durunca derece yok denecek kadar az geliyor.Bossların içi boş hatta boş olsa tam anlamı ile daha olur bu durumdan 1 taş düşüyor +3 +5 basarken 2.5m gidiyor satış fiyatı 10m maksimum.Ve kulenin 7.katındaki metinden 130 levelim taş düşüyor + basma itemleri düşüyor bililnmeyen eski kutuları almaya engel yani buda.Lonca simgelerinin gözükmemesi.Devils Catacomb görevi kalkmış 130 kasmanın bir manası kalmadı.Bunların bir çaresi lazım sorunlarımız az çok bu her serverda böyle.En kısa zamanda gereğinin yapılmasını arz ederiz..

Son düzenleme:
Ben de torrent hatası alıyorum. Forumda da sorun var sanırım açtığım konular gözükmüyor mesajlar gözükmüyor vs ??

ldc71.png

Evet 1-2 saat önce bende forumda sorun yaşıyordum konular açılmıyordu aşırı yavaştı şimdi bir sorun yok.Torenttende ben durmadan çıktım yeniden denedim.Torent hatası almadan girdim ama artık oda olmuyor şu sıralar

Evet ilgilenirler umarım zaten şuan jüpiterde 3 kişiyiz.Venüstede 5-6 kişi var girebilen çok kişi yok oyuna giripte çıkanda bir daha giremiyor zaten.En kısa zamanda ilgilenilir umarım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri