InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle

Gm Nin Playerlerine Hakareti..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hvs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sorması ayıp olmasında sen nasıl yöneticisin be o sekılde hakaret etmeye ne hakkın var senın senın hakaret ettıgın ınsan 30 yasında sen bu kadar cesaretı nasıl alıyorsun da o sekılde tavır kullanıyorsun ayıptır be herkes emek verıyor eglenmeye calısıyor yası buyuk olmasa kucuk olsa emın ol sana gereken kufuru soylerdı sız yönetıcısınız örnek alınması gereken kısılersınız sen boyle edersen userler ne eder bılıyormusun sen edebını takın derım ben bana dusen sadece o ama senı görevlendiren kişiye ne düşer orasınıda kendı yapsın artık sv kurucusu ilgilenmesi gereken sensin bu görev senin sana sesleniyorum sv yi kurmak iş degil önemli olan gerektigi sekılde yönetmek kadrona bir bak istersen kolay gelsin

gerektıgınde userın 4 ay once soyledıgı bır kötü söze 4 aylık zamanda gecse cezasını alıyor hem 3 gunluk cezaya 15 gun alıyor pekı bir oyun yöneticisi bu sekilde tavır kullanırsa biz kime güvenecez bunuda bana biri acıklarsa cok ıyı olacak aslında ama sanmıyorum zarar görecegini yöneticinin bunun üzerine ben ve digerleri zarar görecek bence cünkü dogru insanı hiç bir yere sıgdırmazlar
ins gerektigi cezayı hakedenler alırlar

Çok Ayıp Bir Durum.

Gerçekten Kınayıcı ve Aşşalayıcı Yazılar Yazmış İlgili Yetkili.

İlginç Filan Değil bence Bu Olay Pvp'de Dışlanmamalı.. Pvp'den Bahsediyoruz Bazı Adamlar Bazılarının Haklarını Yemekte Birebirdir , Hile Ks İtem Çalma Çar soyma Vb. Gibi Olayları '' Çakallık '2 diye tabir Etmiş Bence haklı..
Çakallık Yani Bu , Ama hiç Değilsede Küfür , Ağır Hakaret Yok..!!

İyi Forumlar..

YÖnetİmİn dengesİzlİĞİ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri