mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AktepeLiMt2 [Gm Alımlı]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quarisma123123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gm'Lerin Cana Yakın Olduğu Bir Serwer.. LwL Kasmalı (Yada Sizin İsteklerinize Göre Tekrar Düzenlencek Şuan Kasmalı) Npcde Kraliter +65 Herşey Bulunur Gmler Size Para Vercek .. Eğer Çoğunluk 65 LwL İsterse 65 LwL Baslangıçlı Olacak.. Fakat Bu Hali Dha Çok Sevenler Olcakdır Herkez Ksmalı İstiyor..

Kasmalı Ama Ksmak Kolay Efsun oranları Yüksek Oyunun Yöneticileri :

[TL]CixGriL AnD [KraL]Admin

--Kral] Admin Kurucu..

Gmler Sphbete Açık O Kadar Ciddi DeqiLiz Sorunuz Olursa Bu Konu Altından Veya Bana Yada -- TL_AktepeLi@hotmail.com Ekleyip Bildirebilirsiniz
Gm Alımı Hakkında Gelen User Sayısına Bağlı En Fazla 2 Gm Daha Alıncak Eğer Kasmalı Olursa İlk 99'a GmLik Verilcek..

Gm'Lere SAYGILI OLUN .. Sohbete Acık Diye Kfrlü Konusmayın

Hile,Küfür,Saygısızlık, Seri olarak Pvp Açmak Ban Sebebidir

Yere İtem Atmak Konusunda:

1.İtemde Dc
2. İtemde 10 Dklık Ban
3.İtemde Uyarı [Ban Uyarısı]
4.İtemde Ban !

Lag Olusuyor
MC:5.791.45.11

Sıra Geldi Ağlara:
[Sifre:123]

SenSiz-MT2
SenSiz-MT2-1
..
..
..
..
11'e Kadar Ağ Var Hiç Uğramayanlar Tanıtım İçin Gelenler Ağdan Atılcakdır..
Eğer Ağlar Dolarsa Ki Hepi Dolmadan Yeni Ağlar Açılır En Fazla 20 Ağ Açılcak 20 Den Sonra İstek Olursa Onun Dışında Açılmıcak..

Herkezi Bekliyoruz [KraL]Admin..

AktepeMt2 Hakkında Duyuru:

Sw Çökmüştür.. Pc Birden DOndu Ve Virtualı Açtığımda /bin/sh hatası verdi çok aradm fakat olmadı ..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri