- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[Hata]
Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi 1-2 arkadaşım 3 gundur aynı hatayı alıyormus. Biraz araştırma yaptım bu hata Hem usko Hemde Pvp lerde gelıyormus ...
[Çözüm]
Clientinizde problem yok...Problem net bağlantınızda simdi 1-2 yol deneyerek çözüme ulasalım.İlk olarak dns'nizi otomatik'e ayarlayın..
ve güvenlık duvarınızı kapalı yapın sımdı dıcekler sacma konu acmıssın ya vırus hack v.b olursa sımdıden solım o arklara guvendıqınız dosyaları ındırın hıc bırsey olmaz bunları yaptıkdan sonra ptchlerı yukleyın START GELECEK
Yardımcı olduysam Ne mutlu Bana ,Bize Hade İyi oyunlar
Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi 1-2 arkadaşım 3 gundur aynı hatayı alıyormus. Biraz araştırma yaptım bu hata Hem usko Hemde Pvp lerde gelıyormus ...
[Çözüm]
Clientinizde problem yok...Problem net bağlantınızda simdi 1-2 yol deneyerek çözüme ulasalım.İlk olarak dns'nizi otomatik'e ayarlayın..
ve güvenlık duvarınızı kapalı yapın sımdı dıcekler sacma konu acmıssın ya vırus hack v.b olursa sımdıden solım o arklara guvendıqınız dosyaları ındırın hıc bırsey olmaz bunları yaptıkdan sonra ptchlerı yukleyın START GELECEK
Yardımcı olduysam Ne mutlu Bana ,Bize Hade İyi oyunlar
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eyvallah Kardeşim yav 2 .buçuk saattir şunu arıyorum Çok saol Allah seni sevdigine Bağışlasın
- Konular
- 355
- Online süresi
- 11d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 640
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 1,104
- DevLira
- 0
Olmuyor ..
- Konular
- 790
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu güzel DNS otomatik olmazsa 8.8.8.8-8.8.4.4 yani google dns yapabilirsiniz
Güvenlik duvarını kapatmak riskli iş ama oyunu oynamak istiyorsa yapmak zorundadır
Tuhaf sitelerde gezmeyecekse zararı olmaz
Güvenlik duvarını kapatmak riskli iş ama oyunu oynamak istiyorsa yapmak zorundadır
Tuhaf sitelerde gezmeyecekse zararı olmaz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)