- Konular
- 837
- Reaksiyon Skoru
- 716
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 210
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son zamanlarda para ile alınan itemlerdeki efsunlar beğenilmiyor.Bunların çoğu yazmıyor veya abartarak yazıyor.
Öncellikle +40 ortalama zarar ve beceri hasarı dışında verilmiyor.Buna dikkat edin.
Ve en az 20 veriliyor.Bu kural sadece benim verdiğim itemler için geçerli,önceki arkadaşlar için değildir.Bunun için bana eski arkadaşların zamanında alınmış itemleri değiştirin diye özel mesaj atmayın.Sabılrlı olun iteminiz gelecektir.Ve 1 kere ödeme bildirimi yapın.İteminiz gelmediği zamanlarda gmler ile iletişime geçin.İtemler,İtem-shopa gelmektedir.
Son olarak bildirimlerde mutlaka efsunları yazın..
Öncellikle +40 ortalama zarar ve beceri hasarı dışında verilmiyor.Buna dikkat edin.
Ve en az 20 veriliyor.Bu kural sadece benim verdiğim itemler için geçerli,önceki arkadaşlar için değildir.Bunun için bana eski arkadaşların zamanında alınmış itemleri değiştirin diye özel mesaj atmayın.Sabılrlı olun iteminiz gelecektir.Ve 1 kere ödeme bildirimi yapın.İteminiz gelmediği zamanlarda gmler ile iletişime geçin.İtemler,İtem-shopa gelmektedir.
Son olarak bildirimlerde mutlaka efsunları yazın..
Son düzenleme: