- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Zırh parlamaları , Kulede metinden aşırı item düşmesi ve dolayısıyla bilinmeyen kutu toplamamızı engellemesi , Derecelerin az gelmesi , Event azraillerinin boş olması , Sahte ss'lerden ban yememiz gibi bir çok soru çıkarabilirim. Bu sorunların sonuçlarını hiç olmadı nedenlerini istiyoruz. Jupiter serveri olarak bu konularda sorun oldugunu düşünüyoruz.
EĞER JUPİTERDE BAŞKA SORUNU OLAN VARSA KONU ALTINA YORUM YAPSINLAR . HERKESİN GÖRÜŞÜ ALINSIN..
EĞER JUPİTERDE BAŞKA SORUNU OLAN VARSA KONU ALTINA YORUM YAPSINLAR . HERKESİN GÖRÜŞÜ ALINSIN..
Son düzenleme:
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok İyi Yerden Girdin Kardeşim
En Kötü Sw lerde Bile 4 Ch Var Koskoca MMOMT2 de 2 Ch Var Büyük Bi Sorun Bu Derece Kasamıyolar.
Zırh Parlamaları Da Gitti Insan İçi Kararıyo Adamda Ha A9 Var Ha A0
Nasıl İş BU Anlamadım Gitii
Arkadaşın Yukarıda Belirttigi sorunlar Giderilirse Sv ye Az Da olsa Renk Gelecektir
İyi Forumlar
En Kötü Sw lerde Bile 4 Ch Var Koskoca MMOMT2 de 2 Ch Var Büyük Bi Sorun Bu Derece Kasamıyolar.
Zırh Parlamaları Da Gitti Insan İçi Kararıyo Adamda Ha A9 Var Ha A0
Nasıl İş BU Anlamadım Gitii Arkadaşın Yukarıda Belirttigi sorunlar Giderilirse Sv ye Az Da olsa Renk Gelecektir
İyi Forumlar
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bide bazı adamlar ne soylerlerse soylesinler ban yemiyorlar bu ne biçim iş ?
Çok Tanınmam Ama
anaklusmos
Çok Tanınmam Ama

anaklusmos
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlarımın söylediklerine aynen katılıyorum ve bir şey eklemek istiyorum. Player sayısı iyice düştü artık herkes birbirine adıyla hitap ediyor neredeyse herkesin birbiriyle muhabbeti olduğu için şöyle ciddi bir savaş yapmayalı çok zaman oldu. Elinizde en güzel reklam alanı var sadece bu siteden bile reklam yapsanız oyuncu sayısı artar mutlaka. Biz artık yeni yüzler görmek istiyoruz. İyi çalışmalar
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aynen arkadaslarıma katılıyorum kule cıkmak artık bir işkence oldu gereksiz item düşmesinden kutuları alamıyoruz derece desen 2 k kasıyorsun 1 t anca geliyor zırhlar desen arkadasımın dediği gibi ha +9 ha +0 aynı neredeyse boss eventi yapıyorsunuz adamlar kesiyor içi boş hayal kırıklıgı resmen boşa gidiyor o kadar çabalama 100 lwl tekrarlama onuda goz onune getirirseniz sevınırız iyi çalısmalar